Q-Music Foute Party boeken

Bij outdoor of geluid tot 1000 personen: € 4245,-
€3.695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €3695,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  min. 2 personen
 • Soort
  Drive-In Show
 • Genre
  Allround
Q-Music Foute Party boeken voor jouw evenement? Dansen, feesten en het (her)beleven van de allergrootste Foute hits? Die als je ze hoort eigenlijk nog best wel goed zijn! YMCA, Una Paloma Blanca, Sex On The Beach, etc. De Q-Music Foute Party is een complete show en al jaren de populairste garantie voor Feest! Want je hoort 4 uur lang de allerFoutste muziek uit het populaire Foute Uur. Natuurlijk worden deze gedraaid door de beste DJ’s. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Er zijn al duizenden events zijn in een bruisende party getransformeerd. Q-Music Foute Party is dan de meest innovatieve en populairste show van Nederland.

Bijna altijd uitverkocht!

You make us Q! Dat realiseren ze zich bij Q-Music elke minuut van de dag. Datzelfde geldt ook voor de Q-Music Foute Party. Met jaarlijks een indrukwekkende lijst aan optredens is Q-Music the Party een echte publiekstrekker. En bijna alle shows zijn stijf uitverkocht! Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit. Dat zijn hierin de belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?

Q-Music Foute Party boeken

Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen! Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. De Q-Music Foute Party is identiek aan Q-Music The Party. Alleen de muziek en visuals zijn 100% Fout.

Boekingen van Q-Music Foute Party

Q-music Foute Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth, die bestaat uit 18 TFT schermen voor video en visuals. Daarnaast is deze show inclusief een opvallende LED-decor met Big Screens. En natuurlijk draaien ze de beste foute muziek! Als aanvulling hierop is nu ook een spectaculaire lasershow te boeken. Duizelingwekkend indrukwekkend! 2 lasers, 8 x 10 min verdeeld over 4 uur tegen meerprijs op aanvraag! Bij openbare evenementen krijg je ook nog gratis radio promotie. Q-Music Foute Party wordt verzorgt door 2 DJ’s uiteraard nemen ze de razend populaire Q-goodies mee! Direct Q-Music Foute Party huren? Klik hier voor boekingen van Q-Music Foute Party

Video afspelen

Q-Music Foute Party boeken

€3.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Q-Music Foute Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Drive-In Show4 uurinclusief tot 600 personenmin. 2 personenAllround€3695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.650,-