Priscilla Ophof boeken

Opkomende zangeres
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Levenslied

Wil jij Priscilla Ophof boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Priscilla Ophof. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Priscilla Ophof is op 11 maart 1989 geboren in Deventer. Op dat moment wist zij nog niet dat de levensjaren tot en met haar jeugd er compleet anders uit zouden zien dan wat een kind normaal gesproken tijdens deze belangrijke opvoedingsfase meemaakt. Toch heeft ze dankzij haar vriendin Cathy, waarmee ze in 2012 is getrouwd, alles weer op de rit gekregen. En hoopt ze de mensen met haar muziek te omarmen. Samen hebben ze besloten om de zangcarrière van Priscilla serieuze vormen te geven. Ze vindt de rust in het maken van muziek. En het verleden zal ze in haar muziek zo verwerken dat ze toch verder kan gaan hetgeen haar zo gelukkig maakt.

Biografie Priscilla Ophof

Het meezingen met Nederlandstalige liedjes kreeg ze met de paplepel ingegeven van haar ouders. Priscilla herinnert zich nog heel goed dat ‘Moest dat nou’ van De Heikrekels één van haar favoriete liedjes was. Het is haar ook bijgebleven dat ze altijd dacht dat er ‘Mustafa’ gezongen werd. En zong luid mee later kwam ze erachter dat dit ‘Moest dat nou’ moest zijn. Omdat Priscilla tijdens haar kinderjaren veel met muziek bezig was, was ze op haar kamer altijd al bezig met het luisteren én zingen van onder andere André Hazes. Vooral de teksten die André zong hebben haar altijd geïnspireerd.

Dromen worden waar

In 2022 gebeurde er iets totaal onverwachts, Priscilla kwam op een camping te staan en via een box zong ze een liedje voor de lol lekker in de voortent met wat vrienden. Plotselingkwam er een man die vroeg of ze dit liedje ook wou zingen op het strand de dag erna op een verjaardag. Dit leek haar wel leuk en begon het toch te kriebelen. Ze trokken door naar de volgende camping waar Jaman ook later aankwam en zong hij spontaan een duet met haar waarvan de opnames gedeeld werden op de socials. De reacties die hierop volgden waren overweldigend. Ze kreeg zelfs vragen over waar ze te boeken was. Priscilla kreeg van Jaman ook een uitnodiging om op zijn grote concert in Geleen een paar liedjes te zingen. Op dat moment brak ze. Dit was echt iets wat ze wilde. Jarenlang had Priscilla dit tegengehouden om het eigen geluk op zij te zetten. Achteraf denkt ze dat het zo allemaal had moeten gaan. Na diepe dalen en veel te hebben meegemaakt was dit het moment om haar oorspronkelijke dromen waar te maken.

Boekingen van Priscilla Ophof

Ze dook de studio in om haar debuutsingle ‘Mijn Rots’ op te nemen die ze uitbracht bij platenlabel Nationale Artiesten Parade. De eigenaar van dit label, Ton van Gils, zag potentie in haar en had nog een heel bijzonder liedje op de plank liggen waar hij nog geen geschikte kandidaat voor had gevonden. Omdat het stemgeluid van Priscilla perfect voldeed aan alle criteria kreeg zij de vraag gesteld om zij het nummer ‘De Straatmuzikant’ op te nemen.

Manfred Jongenelis

Omdat er volgens Ton maar één persoon is die hierbij de juiste sound kan produceren nam hij contact op met Manfred Jongenelis. Tijdens de opnames van de single ‘De Straatmuzikant’ was van alle kanten de ontroering zichtbaar. Priscilla wist op dat moment zeker dat ze zich verder als vertolkster van het levenslied wil profileren. Overigens heeft ‘De Straatmuzikant’ haar geen windeieren gelegd. Ze bereikte hiermee de ‘Sterren NL Top 25’ en won de strijd om het muziekfeest en mocht optreden tijdens het ‘Muziekfeest op het plein’ in Roermond. Op 18 augustus 2023 werden de beelden hiervan uitgezonden bij AVROTROS npo1 . Daarnaast werd ze benaderd door een aantal grote radiostations, om te zingen tijdens een groot openbaar evenement. De puzzel van Priscilla begint nu vorm te krijgen…….en dit is nog maar het begin.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Priscilla Ophof kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Priscilla Ophof wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Priscilla Ophof wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Priscilla Ophof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Priscilla Ophof kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Priscilla Ophof boeken

Ben jij benieuwd hoe je Priscilla Ophof kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Priscilla Ophof boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Priscilla Ophof

Priscilla Ophof inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Priscilla Ophof

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / LevensliedOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand