Prezz boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3795,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Prezz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Prezz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

PreZz, the New Party Experience! Een jonge frisse enthousiaste band, gemiddelde leeftijd 22 jaar, barstend vol energie,muzikaliteit, interactief en entertainend. Met PreZz krijgt u de meest actuele hits, de echte klassiekers en verrassende medley’s.

Biografie Prezz

PreZz is muziek op unieke wijze live gebracht door getalenteerde muzikanten zoals muziek bedoeld is. Het fantastische front met leadzangeres Inge van Asseldonk en leadzanger Jan van der Laar creeren samen met de overige leden van PreZz de juiste sfeer op ieders feest. Muzikaliteit, Emotie en Beleving mogen we voor deze band dan ook met een Hoofdletter schrijven! PREZZ is dé band die muzikaal topniveau combineert met een energieke, stijlvolle en interactieve show.

Coverband boeken

Met verrassende medleys vuurt deze band in één show meer dan honderd hits op je af. De allerbeste songs uit de huidige top 40 en uit het verleden worden in no time afgewisseld met dance-classics, 90’s, 00’s, rock en Nederlandstalige meezingers. Hierdoor draait ieder optreden weer uit op een muzikaal superfeest. PREZZ bestaat uit zes professionele muzikanten. Met hun aanstekelijk enthousiasme en energie staan zij garant voor entertainment op een zeer hoogstaand niveau. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, tentfeest, studentenfeest of bruiloft, PREZZ zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

Boekingen van Prezz

De band werkt uitsluitend met een professionele crew en top apparatuur. De sound van PreZz is dan ook altijd van de allerbeste kwaliteit.Dit geldt voor de grote, maar ook voor de kleine feesten! PreZz is flexibel, meedenkend, maar vooral verrassend voor ieder evenement! Beleef ook de onvoorwaardelijke feestgarantie en vraag naar de beschikbaarheid van deze TOP formatie! “PREPARE TO BE IMPREZZED!”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Prezz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Prezz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Prezz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Prezz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Prezz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Prezz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Prezz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Prezz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Prezz

Prezz inhuren

€3.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Prezz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3795,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.650,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand