Prezz boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3795,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Prezz boeken voor jouw party of event? PreZz, the New Party Experience! Een jonge frisse enthousiaste band, gemiddelde leeftijd 22 jaar, barstend vol energie,muzikaliteit, interactief en entertainend. Met PreZz krijgt u de meest actuele hits, de echte klassiekers en verrassende medley’s.

Prezz boeken

PreZz is muziek op unieke wijze live gebracht door getalenteerde muzikanten zoals muziek bedoeld is. Het fantastische front met leadzangeres Inge van Asseldonk en leadzanger Jan van der Laar creeren samen met de overige leden van PreZz de juiste sfeer op ieders feest. Muzikaliteit, Emotie en Beleving mogen we voor deze band dan ook met een Hoofdletter schrijven! PREZZ is dé band die muzikaal topniveau combineert met een energieke, stijlvolle en interactieve show.

Coverband boeken

Met verrassende medleys vuurt deze band in één show meer dan honderd hits op je af. De allerbeste songs uit de huidige top 40 en uit het verleden worden in no time afgewisseld met dance-classics, 90’s, 00’s, rock en Nederlandstalige meezingers. Hierdoor draait ieder optreden weer uit op een muzikaal superfeest. PREZZ bestaat uit zes professionele muzikanten. Met hun aanstekelijk enthousiasme en energie staan zij garant voor entertainment op een zeer hoogstaand niveau. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, tentfeest, studentenfeest of bruiloft, PREZZ zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

Boekingen van Prezz

De band werkt uitsluitend met een professionele crew en top apparatuur. De sound van PreZz is dan ook altijd van de allerbeste kwaliteit.Dit geldt voor de grote, maar ook voor de kleine feesten! PreZz is flexibel, meedenkend, maar vooral verrassend voor ieder evenement! Beleef ook de onvoorwaardelijke feestgarantie en vraag naar de beschikbaarheid van deze TOP formatie! “PREPARE TO BE IMPREZZED!”

Direct Prezz boeken? Klik hier voor boekingen van Prezz

Prezz boeken

€3.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Prezz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3795,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.695,-
€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand