Jose Sep boeken

100% Feestgarantie! Gage is excl. eventuele reiskosten
€550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €550,-
 • Duur
  1x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jose Sep boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jose Sep. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als je heerlijk wil meezingen en uit je dak wil gaan boek je José Sep. Deze spontane en sprankelende zangeres weet met haar herkenbare liedjes een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’ en ‘Adios Amor’. Maar ook van ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond.

Biografie Jose Sep

Afgelopen voorjaar had zij in Vlaanderen een mooie hit in duet met Steve Tielens. “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50. En veroverde een 2de plaats in de Vlaamse tien van MENT TV. Te zien en te horen in Hart voor Muziek, MENT TV, Radio NL tours en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY. De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en in 2019 op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.

Boekingen van Jose Sep

Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat. Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je” “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”.Maar ook super dikke nieuwe remakes van “Costa del Sol” en Eviva Espagna”.Laat haar optreden uw feest zijn!!!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jose Sep kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jose Sep wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jose Sep wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jose Sep online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jose Sep kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jose Sep boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jose Sep kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jose Sep boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jose Sep

Jose Sep inhuren

€550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jose Sep

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1x 30 minutenin overleg1 persoonNederlandstalig / Feest€550,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€825,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand