Pjotr boeken

Richtgage: vanaf € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Nederlandse Hip-Hop / R&B / Urban

Wil jij Pjotr boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pjotr. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Zijn single ‘Zonneschijn’ heeft inmiddels bijna 2 miljoen streams en wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

Biografie Pjotr boeken

Dit aanstormende talent tekende in 2020 bij het label Lieve Jongens van Snelle, het startschot van een muzikaal topjaar. In juni 2020 bracht Pjotr zijn ‘Kleine Wereld’ EP uit, inclusief samenwerkingen met Snelle en Wudstik. De artiest trok vervolgens op ‘Kleine Wereld’- tour langs onder andere Engeland, America en Frankrijk, waar enthousiaste fans hem stonden op te wachten. Gelijktijdig met deze EP deed Pjotr ook een zomersessie bij 101Barz, die het tot #4 in de Trending lijst op YouTube schopte en in het rijtje van meest bekeken sessies belandde.

Indrukwekkende projecten

Pjotr sloot het jaar af met een aantal indrukwekkende projecten: zo bracht hij het Zapp Kerstlied uit en maakte hij het Levenslied van Cindy voor 2K40, een bijzondere samenwerking tussen MIND, De Gezonde Generatie en De Hersenstichting om mentale problemen bespreekbaar te maken. Daarnaast creëerde Pjotr een aangrijpend nummer voor Koen en zijn moeder tijdens het TV-programma ‘Stralend Kerstfeest – Night of the Lights’ op NPO1, dat door bijna 2 miljoen mensen werd bekeken.

Boekingen van Pjotr

Samen met zanger Brace bracht hij in deze moeilijke tijd het hoopvolle lied ‘Wees Niet Bang’ uit. Naast zijn eigen releases is Pjotr een graag geziene gast bij Igmar op Radio 538, waar hij het nieuws van de week bij elkaar rapt in de column ‘Rap Je ’T Al Gehoord’. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2021 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pjotr kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pjotr wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pjotr wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pjotr online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pjotr kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pjotr boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pjotr kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pjotr boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pjotr

Pjotr inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pjotr

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenExclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Nederlandse Hip-Hop / R&B / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand