Pjotr boeken

Richtgage: vanaf € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Nederlandse Hip-Hop / R&B / Urban

Pjotr boeken voor jouw feest of evenement? Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Zijn single ‘Zonneschijn’ heeft inmiddels bijna 2 miljoen streams en wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

Pjotr boeken

Dit aanstormende talent tekende in 2020 bij het label Lieve Jongens van Snelle, het startschot van een muzikaal topjaar. In juni 2020 bracht Pjotr zijn ‘Kleine Wereld’ EP uit, inclusief samenwerkingen met Snelle en Wudstik. De artiest trok vervolgens op ‘Kleine Wereld’- tour langs onder andere Engeland, America en Frankrijk, waar enthousiaste fans hem stonden op te wachten. Gelijktijdig met deze EP deed Pjotr ook een zomersessie bij 101Barz, die het tot #4 in de Trending lijst op YouTube schopte en in het rijtje van meest bekeken sessies belandde.

Indrukwekkende projecten

Pjotr sloot het jaar af met een aantal indrukwekkende projecten: zo bracht hij het Zapp Kerstlied uit en maakte hij het Levenslied van Cindy voor 2K40, een bijzondere samenwerking tussen MIND, De Gezonde Generatie en De Hersenstichting om mentale problemen bespreekbaar te maken. Daarnaast creëerde Pjotr een aangrijpend nummer voor Koen en zijn moeder tijdens het TV-programma ‘Stralend Kerstfeest – Night of the Lights’ op NPO1, dat door bijna 2 miljoen mensen werd bekeken.

Boekingen van Pjotr

Samen met zanger Brace bracht hij in deze moeilijke tijd het hoopvolle lied ‘Wees Niet Bang’ uit. Naast zijn eigen releases is Pjotr een graag geziene gast bij Igmar op Radio 538, waar hij het nieuws van de week bij elkaar rapt in de column ‘Rap Je ’T Al Gehoord’. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2021 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

Direct Pjotr boeken ? Klik hier voor boekingen van Pjotr

Pjotr boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pjotr

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenExclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Nederlandse Hip-Hop / R&B / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand