Juni Juliet boeken

Power Hour Pianoshow van 1 x 60 minuten
€4.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4975,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Juni Juliet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Juni Juliet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Juni Juliet is al jaren bekend als de eerste Crazy Piano’s lichting en frontman van Sing n Swing Inmiddels jaren later heeft hij nationaal als internationaal (Japan, Rusland, Bulgarije, Hongarije, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Finland, New York, Miami, Las Vegas, Frankrijk en Engeland) menig podia beklommen.

Biografie Juni Juliet

Een geboren entertainer en ondertussen wereldberoemd vanuit o.a. Curacao, New York, Maimi, Tokyo, Barcelona, Londen en Scheveningen. Als zingen, pianist en entertainer heeft Juni opgetreden in voorprogramma’s van “de Toppers”, Frans Bauer, Marco Borsato en Glennis Grace.

Pianoshow boeken

Door de brede en internationale ervaring van Juni Juliet weet hij elk evenement & feest altijd om te toveren tot een spetterend en onvergetelijk muzikaal optreden. Zijn repertoire voert je terug naar de jaren 60/70/80 en 90, van blues tot jazz, Loungy, touch of Caribean, Top 40 tot energieke feestmuziek.

Boekingen van Juni Juliet

In de bekende Crazy Piano’s in Scheveningen heeft hij 2 jaar lang opgetreden. Daarnaast kreeg Juni Juliet groot succes door het introduceren van “The Sing ’n Swing” concept. Nu is hij klaar voor een nieuw avontuur…
60 minuten full power met zijn vaste drummer Roy. Maak je klaar voor Juni Juliet !!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Juni Juliet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Juni Juliet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Juni Juliet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Juni Juliet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Juni Juliet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Juni Juliet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Juni Juliet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Juni Juliet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Juni Juliet

Juni Juliet inhuren

€4.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Juni Juliet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow1 x 60 minuteninclusief tot 350 personen2 personenAllround€4975,-

Vergelijkbare artiesten

€4.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand