Phil Bee boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  60's & 70's covers

Wil jij Phil Bee boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Phil Bee. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Phil Bee heeft meer dan 33 jaar op internationale podia. Van Memphis tot Warschau. Met zijn blues- en soul gerelateerde bands, heeft het mainstream publiek pas echt kennis gemaakt met Phil Bee na het winnen van The Voice Senior 2021.

Biografie Phil Bee

Daaropvolgend een veelvoud aan TV- en radio optredens onder andere bij Jinek, Half8 en VI. Dit na de stroom van publiciteit een jaar eerder in 2020, toen hij de finale wist te halen van het programma We want more (SBS6) en aansluitend de single met André Hazes. Diverse Dutch Blues Awards vielen hem al ten deel. En hij werd al uitgeroepen tot beste zanger, beste album en beste band. Door de kenners wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Zanger boeken

Het werd tijd voor een stap voorwaarts in mainstream land. Op het alom bekende 8-Ball label bracht Bee 2 singles
uit met veel respons en airplay. Aanvragen uit binnenen buitenland zijn aan de orde van de dag. De band is in
2023 reeds voor enkele optredens in de USA geboekt, waaruit een volledige tour gepland wordt. De muziekstijl kan omschreven worden als soulvol. Rhythm&Blues met een eigen saus, Donny Hathaway meets Joe Cocker. Rauw, emotioneel, recht uit het hart. Bee omarmt de stijl van de ‘60/’70’s en dat met eigen werk en bewerkte versies van covers van een van zijn 18 albums. Hij wordt ondersteund door zijn excellente 8-koppige band (uit te breiden naar 11- piece) van Nederlandse professionals.

Boekingen van Phil Bee

Met die “bagage” schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021, Nederlandse editie. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond iedereen Phil de terechte winnaar, in wat de redactie de sterkste editie van alle jaargangen bestempelde. Laat de boekingen van Phil Bee maar komen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Phil Bee kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Phil Bee wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Phil Bee wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Phil Bee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Phil Bee kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Phil Bee boeken

Ben jij benieuwd hoe je Phil Bee kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Phil Bee boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Phil Bee

Phil Bee inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Phil Bee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoon60's & 70's covers€1495,-
Live bandshow1 x 90 OF 2 x 45 minutenexclusief geluid en techniek8 personen60's & 70's covers + eigen werkOp aanvraag
Live bandshow1 x 90 OF 2 x 45 minutenexclusief geluid en techniek11 personen60's & 70's covers + eigen werkOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.695,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand