Phil Bee boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  60’s & 70’s covers
Phil Bee boeken voor jouw event? Phil Bee werd geboren op 1 december 1958 in Jemappes. Zijn eerste levensjaren woonde hij in Tilburg. Later verhuisde het gezin naar Margraten. Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeeënkast: diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste CD EN beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Phil Bee boeken

Met die “bagage” schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021, Nederlandse editie. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond iedereen Phil de terechte winnaar, in wat de redactie de sterkste editie van alle jaargangen bestempelde. Laat de boekingen van Phil Bee maar komen!

Phil Bee’s Band

Met onder andere nummers als; Tennessee Whiskey en When a man loves a woman werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers. In de zomer van 2020 deed Phil Bee mee aan de SBS6-talentenjacht We Want More, hij behaalde de finale en eindigde op de zesde plek. Hierna neemt Bee een impresariaat in de arm om zijn eigen theatertour te beginnen. De ‘Blue Eyed Blues & Soul Tour’. Door de reeds vermelde pandemie werden de gedane boekingen van Phil Bee in 2020 echter allemaal geannuleerd of verplaatst.

Boekingen van Phil Bee

In Februari 2021 wordt het album ‘Against the Wind’ door de Dutch Blues Foundation genomineerd voor de Dutch Blues Award ‘Best Blues Album 2020’. Op 8 oktober 2021 wint Phil Bee The Voice Senior 2021. Phil Bee brengt je terug naar de 60’s & 70’s en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Stop met zoeken en ga snel Phil Bee boekn! Rauw, ongepolijst, ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten!Direct Phil Bee boeken? Klik hier voor boekingen van Phil Bee

Phil Bee boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Phil Bee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoon60's & 70's covers€2495,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek8 personen60's & 70's covers€6250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.995,-