De Dorini’s boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij De Dorini’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Dorini’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De artiest achter De Dorini’s is Dorien Habraken. Ooit zijn De Dorini’s begonnen als duo maar inmiddels gaat Dorien alleen op pad.

Biografie De Dorini’s

Met haar uitgebreide feestrepertoire, tomeloze energie en spontaniteit weet ze in no time een feestje te bouwen. In 2007 is De Dorini’s als grapje ontstaan op de Tilburgse Kermis.

Carnavalsartiest boeken

En nu, jaren later, heeft ze met carnaval 2 keer de felbegeerde KiesJeKraker van Omroep Brabant in handen gehad met “Dina Dynamiet” en “De Nonnen uit het Zuiden”.

Boekingen van De Dorini’s

Dorien is een sfeermaker en ze weet als geen ander interactie te krijgen met het publiek. Van jong tot oud, nuchter of dronken in een café of in een tent: een feestje bouwen lukt altijd.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Dorini’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Dorini’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Dorini’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Dorini’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Dorini’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Dorini’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Dorini’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Dorini’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Dorini’s

De Dorini’s inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Dorini’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenNL / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand