Kosso & Dorentina boeken

Beiden zijn ook solo te boeken
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap duo
 • Genre
  Urban

Wil jij Kosso & Dorentina boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kosso & Dorentina. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kosso en Dorentina zijn het ultieme powercouple: de twee zijn privé een setje, maar werken nu ook op muzikaal gebied samen. Zo waren ze als allereerste koppel ooit te gast bij 101Barz en nu is hun nieuwe EP “Beauty and the Beast” uit. Die gezamenlijke carriere gaat namelijk zo lekker, dat ze besloten hebben om hun solocarrières even op een iets lager pitje te zetten!

Biografie Kosso & Dorentina boeken

Dorentina blijkt een perfecte aanvulling voor Kosso te zijn. Ze is ook heel goed met talen. Je hoort haar namelijk in het Nederlands, Engels, Duits én Albanees op de EP!

Boekingen van Kosso & Dorentina

Dorentina, die van Albanese afkomst is en zelf actief is als YouTube ster, had al een tijdje een relatie met Kosso, die naast rappen ook prijzen wint met bodybuilden. De EP bevat topnummers zoals “Al Van MIj”, Krejt Boten” en “We Against The World”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kosso & Dorentina kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kosso & Dorentina wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kosso & Dorentina wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kosso & Dorentina online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kosso & Dorentina kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kosso & Dorentina boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kosso & Dorentina kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kosso & Dorentina boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kosso & Dorentina

Kosso & Dorentina inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kosso & Dorentina

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap duo1 x 30 minutenExclusief en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand