Paul Backbier boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  avondvullend
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One man band
 • Genre
  Allround

Wil jij Paul Backbier boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paul Backbier. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Paul Backbier is een geboren entertainer die al 30 jaar op de bühne staat. Voor zijn enorme repertoire gebruikt hij zijn stem, bespeelt hij toetsen, saxofoon of gitaar. Maar het ‘instrument’ dat telkens de meeste aandacht krijgt van hem is het publiek. “Ik heb het pas naar mijn zin als mijn publiek dat ook heeft.”

Biografie Paul Backbier

Het repertoire van Paul Backbier is veelzijdig. Het beslaat een periode die begint in de jaren ’50 tot aan het heden. Van oude jazz tot rock & roll, disco, jump, house of gewoon lekkere feest- of dansmuziek. Paul Backbier kan een zaal laten knallen. Maar hij kan zich ook, wanneer gewenst, ingetogen op de achtergrond houden. Met ruimte in de zaal voor een goed gesprek. “Want als mensen lol hebben, heb ik het ook.”

Boekingen van Paul Backbier

Paul Backbier boeken is als het ware een muzikale kameleon inhuren! “U vraagt en ik speel,” luidt het credo van Paul Backbier. Waarmee de ras-entertainer onderstreept hoe belangrijk hij het aandeel van het publiek in ieder optreden vindt. Paul Backbier: ‘alles in een vent voor een geslaagd evenement.’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paul Backbier kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paul Backbier wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paul Backbier wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paul Backbier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paul Backbier kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paul Backbier boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paul Backbier kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paul Backbier boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paul Backbier

Paul Backbier inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paul Backbier

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One man bandavondvullendinclusief tot 400 personen1 persoonAllround€750,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand