Mijne Heeren boeken

€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  Jazz / Latin / Mambo / Bossa Nova

Wil jij Mijne Heeren boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mijne Heeren. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een innemende leading lady met haar drie heren. Deze gepassioneerde muzikanten staan voor klasse, professionaliteit en plezier.

Biografie Mijne Heeren

Met als bezetting piano, contrabas, zang en drum brengt Mijne Heeren een aangename sfeer voor op de achtergrond. Speelt vooral rustige stukken afgewisseld met zo nu en dan een lichte uptempo en komt daarom het best tot zijn recht op recepties, diners, netwerk bijeenkomsten en borrels. Mijne Heeren heeft ook een grote bezetting van zes heren en hun lady, deze bezetting komt het best tot zijn recht op festiviteiten met een meer uitgelaten karakter. Met deze bezetting spelen zij een mengeling van Jazz, Latin, Bossa Nova en NY Mambo.

Boekingen van Mijne Heeren

Indien gewenst kan de grote bezetting ook rustige stukken spelen. Door de samensmelting van jazz en de theater achtergrond van de zangeres ontstaat er en unieke performance waar niemand omheen kan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mijne Heeren kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mijne Heeren wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mijne Heeren wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mijne Heeren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mijne Heeren kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mijne Heeren boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mijne Heeren kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mijne Heeren boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mijne Heeren

Mijne Heeren inhuren

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mijne Heeren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziek3 x 45 minutenexclusief4 personenJazz / Latin / Mambo / Bossa Nova€850,-

Vergelijkbare artiesten

€900,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand