Pater Moeskroen Oktoberfest boeken

Pater Moeskroen met Oberkrainer sausje!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pater Moeskroen met Oberkrainer sausje

Wil jij Pater Moeskroen Oktoberfest boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pater Moeskroen Oktoberfest. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ontdek de unieke en onweerstaanbare sound van Pater Moeskroen, geworteld in de feesttenten en gedreven door een diepe liefde voor de traditionele Egelander-sound. Het was slechts een kwestie van tijd voordat ze de wereld, of in ieder geval Nederland, zouden veroveren met een speciale Oktoberfest set. En nu is het zover, anno 2023!

Biografie Pater Moeskroen Oktoberfest

Stel je voor: een 30-minuten-best-of-set van Pater Moeskroen doordrenkt met een “bier-doordrenkte-Alpen-saus”, speciaal ontworpen om het feestgehalte van een Oktoberfest naar een ongekend hoog niveau te tillen.

Oktoberfeest artiest boeken

En laat je niet misleiden, deze set is óók geschikt voor de meer traditionele ‘Egelander’-feesten.
Van Roodkapje tot Laat Maar Waaien, van Joost (Is anders Geaard) tot Dansen en Hela Hola – de hits van Pater Moeskroen brengen een onmiskenbaar gevoel van herkenning teweeg.

Boekingen van Pater Moeskroen Oktoberfest

Een optreden van deze heren staat garant voor een feestelijke ervaring en hun Oktoberfest set is een gegarandeerd succes op jouw evenement. Uitsluitend te boeken in periode september/oktober!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pater Moeskroen Oktoberfest kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pater Moeskroen Oktoberfest wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pater Moeskroen Oktoberfest wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pater Moeskroen Oktoberfest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pater Moeskroen Oktoberfest kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pater Moeskroen Oktoberfest boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pater Moeskroen Oktoberfest kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pater Moeskroen Oktoberfest boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pater Moeskroen Oktoberfest

Pater Moeskroen Oktoberfest inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pater Moeskroen Oktoberfest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenPater Moeskroen met Oberkrainer sausje€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand