Patatje Metal boeken

* Feestband * Duur: in overleg * Geluid: op aanvraag * Bezetting: 4 personen * Genre: Feest

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Patatje Metal brengt iets wat geen enkele andere band op aarde brengt: 'n opzienbarende mix van bekende Nederpop- teksten en heavy rock-hits! Steengoed, lekker heftig en super aanstekelijk. Want ondanks het muzikale geweld blijven de nummers humoristisch en opvallend herkenbaar. Met dit repertoire en een grandioze show die je de haren te berge doet rijzen en je mond van oor tot oor doet grijnzen, krijgen de Patatten van Metaal iedereen in hun ban: headbangers, rockliefhebbers, feestpubliek en ieder ander die toe is aan iets compleet nieuws!

Patatje Metal boeken

Patatje Metal timmert nog maar amper een jaar serieus aan de weg. En toch luidt in sommige streken van het land het gezegde al: ‘Waar Patatje Metal is, daar is het heftig feest’. En zo is het ook. De muzikanten van Patatje Metal: Nico Haat, Het Beest, Vader Macabraham en Denny Antichristian grijpen namelijk elke kans om hun publiek op de knieën te krijgen. Wat ze mede dankzij hun absurde rock-uitdossingen en een pakkende podiumpresentatie keer op keer weer lukt.

Boekingen van Patatje Metal

En dan hebben we het nog niet gehad over voorman Marco Borsatan: met zijn genadeloze stembereik en sensuele heupgewieg zet hij zijn publiek het ene moment zacht fluisterend aan tot massaal volksgezang… om het even later met bruut stemgeluid onder te dompelen in een weergaloze rocksaus die slechts smaakt naar meer. Neen, ontsnappen is niet meer mogelijk als de versterkers aan staan, de instrumenten ingeplugd zijn en de heer Borsatan naar de microfoon grijpt. Dan is het feest!

Direct Patatje Metal huren? Klik hier voor boekingen van Patatje Metal

Video afspelen

Patatje Metal boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag