Albert van Benthem boeken

Bekend van o.a. “De Hoedjesdans”
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Albert van Benthem boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Albert van Benthem. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Albert van Benthem is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, hij wil heel graag doorbreken met een professionele zangcarrière!

Albert van Benthem boeken

Albert van Benthem is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Wereldberoemd geworden in Nederland door de  KPN reclame  waarin hij te zien was als “Fons de Volkszanger”. Na dit succes volgden er meerdere single’s met de  absolute feesthit “de Reiger” (vliegerlied) samen met Roy Raymonds.

Feestzanger boeken

Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten! Na een korte periode uit de running te zijn geweest is Albert nu weer terug op de Bühne & sterker dan ooit. Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit de allergrootste feest meezing hits verpakt in een verrassend jasje.

Boekingen van Albert van Benthem

Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland en Gran Canaria – Playa del Inglés.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Albert van Benthem kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Albert van Benthem wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Albert van Benthem wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Albert van Benthem online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Albert van Benthem kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Albert van Benthem boeken

Ben jij benieuwd hoe je Albert van Benthem kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Albert van Benthem boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Albert van Benthem

Albert van Benthem inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Albert van Benthem

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand