Party DJ W boeken

* Populaire DJ * Duur: 1 x 240 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allrouund / Feest / Apres-Ski * Beste Party DJ 2017 en 2018

€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De “Allround-DJ” voor een feest op maat! Party DJ W is de dj die zich al jaren onderscheid in zijn vak! Met meer dan een decennia aan ervaring in zowel binnen- als buitenland is hij de absolute gangmaker voor elk evenement, feestje of festival!

Party DJ W boeken

Zo is Party DJ W in 2017 en in 2018 door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot ‘Beste Party DJ van NL’! Zijn kenmerk is de ‘never-ending’ stroom van energie, muzikale pieken, vlotte babbel en een dollemansrit door muziekgenres als Top-40, 80’s, 90,’s, Feest, Rock, etc.

Boekingen van Party DJ W

De afgelopen jaren draaide Party DJ W op letterlijk honderden locaties in heel Nederland. Nu is het tijd om vol enthousiasme op de grotere podia te springen. Eerste wapenfeit: eigen stage op City of Dance Festival 2018! Geen event is veilig voor deze crowdpleaser. Verwacht geen eentonige sets, maar laat je meesleuren door heel de zaal. Party DJ W tovert in no-time elk feest om tot een pot vol kokende gekkigheid. Voor je het weet sta ook jij te dansen en te zingen op een foute mix van dansbare klappers.

Direct Party DJ W boeken? Klik hier voor boekingen van Party DJ W

Video afspelen

Party DJ W boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.100,-
€575,-
€495,-