The Fools boeken

Inclusief licht en geluid tot 1000 personen: € 5100,-
€3.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3850,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij The Fools boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Fools. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na de bliksemstart begin 2009 is het hard gegaan voor THE FOOLS! Waar ze komen worden ze aanzien als “uniek” en “the best there is” Met meer dan 300 optredens in 5 jaar tijd is een ding duidelijk, THE FOOLS zijn gewild!

Biografie The Fools

In 2013 vierden THE FOOLS hun 5 jarig bestaan met wederom een nieuwe en spetterende show! In 2014 zullen ze alle eerdere shows overtreffen. Een superdecor, nieuwe outfit, nieuwe songs, special effects en een strakke act maken van THE FOOLS de ideale topband voor alle mogelijke festivals en evenementen. Hun repertoire bestaat o.a. uit medley’s en songs waarin ze teruggrijpen naar de o zo populaire 80’s, 90’s en 00’s! Maar ook “de” hits van dit moment komen aan bod!

Boekingen van coverband The Fools

Bent u op zoek naar een coverband van formaat? Dan bent u bij THE FOOLS aan het juiste adres!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Fools kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Fools wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Fools wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Fools online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Fools kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Fools boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Fools kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Fools boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Fools

The Fools inhuren

€3.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Fools

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband1 x 90 minutenexclusief, alleen backline5 personenAllround€3850,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand