One Shot boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij One Shot boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van One Shot. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

ONE SHOT is een schot in de roos!Samen met jou maakt deze jonge en energieke groep muzikanten er één gróót knalfeest van! Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor iedereen wat wills voorbij.

Biografie One Shot

Een show van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effects!

Band inhuren

ONE SHOT is klaar om alle kroegen, feesttenten en festivals op zijn kop te zetten.

Boekingen van One Shot

Van het Noorden naar het Zuiden, niets is ONE SHOT te gek!! You’ve got ONE SHOT, so make it your BEST SHOT!!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig One Shot kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je One Shot wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van One Shot wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij One Shot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van One Shot kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

One Shot boeken

Ben jij benieuwd hoe je One Shot kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct One Shot boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van One Shot

One Shot inhuren

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van One Shot

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3295,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 500 personen6 personenAllround€3895,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand