NoColour boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij NoColour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van NoColour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

NoColour is een groep jonge, maar toch al erg ervaren enthousiastelingen uit Brabant bij wie muziek door het bloed stroomt.

Biografie NoColour

Hun leeftijd weerhoudt hen er niet van om naast powerballads van Beyoncé, rockers van Coldplay en typisch Nederlandstalige meezingers ook heerlijke klassiekers toe te voegen aan hun spectaculaire repertoires.

Coverband boeken

Hoewel de naam anders doet vermoeden springt deze kleurrijke samenstelling er op elke gelegenheid uit door hun energieke en meeslepende performance.

Boekingen van NoColour

Middels een onvergetelijke show met de lekkerste rock, stevige pop en typisch Nederlandstalige meezingers weten ze elk van optreden een onvergetelijke ervaring te maken. NoColour, een kleurrijke beleving!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig NoColour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je NoColour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van NoColour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij NoColour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van NoColour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

NoColour boeken

Ben jij benieuwd hoe je NoColour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct NoColour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van NoColour

NoColour inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van NoColour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€1995,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€2495,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€3395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.895,-
€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand