Melrose boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1500 personen (+ SFX)
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (zo/ma/di/wo)
 • Genre
  Allround

Wil jij Melrose boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Melrose. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij coverband Melrose boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Energiek. Super-muzikaal. Sensationeel. Spraakmakend. En mede daardoor al jaren een veelgevraagde topformatie in Nederland en omstreken!! Wij nemen om die reden dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor de vele schorre stemmen the day after!

Melrose boeken

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!!

Coverband boeken

Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastsiche meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk
feest een heel bijzonder feest! Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits.

Boekingen van Melrose

Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE… Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten… En dat betekent hossen, springen en meezingen… Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

Direct Melrose boeken? Klik hier voor boekingen van Melrose

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Melrose kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Melrose wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Melrose wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Melrose online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Melrose kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Melrose boeken

Ben jij benieuwd hoe je Melrose kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Melrose boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Melrose

Melrose boeken

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Melrose

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (zo/ma/di/wo)3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen (+ SFX)5 personenAllround€2695,-
Live bandshow (do/vrij/za/feestdag)3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen (+SFX)5 personenAllround€3295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.495,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand