Melrose boeken

Gage is voor zo t/m do / Vrij + za feesttent: € 2995,-.
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1500 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Deze vijf knotsgekke kerels weten iedereen in de stemming te brengen met een allround, top 40/100 repertoire. Als ze met hun persiflages op de proppen komen is de show compleet!! Melrose vindt het belangrijk plezier te beleven aan een optreden en dat te delen met het publiek.

Melrose boeken

Vijf hard werkende muzikanten, die tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken. Melrose is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort. Bruiloften, personeelsfeesten, kermissen, feesttenten, dancings, noem maar op en Melrose zorgt voor een zeer succesvolle avond. Dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden wanneer er een zeer breed repertoire voorhanden is, zoals feestnummers, Nederlandstalig, top 40, stevige top 100, house, klassieke dansstijlen, etc. etc. Melrose bezit zo'n bijna onuitputbaar repertoire.

Boekingen van Melrose

En dit alles gaat gepaard met een zeer spontane presentatie, waarin een komische noot niet ontbreekt en waar het publiek steeds bij betrokken wordt! Ook de geluids,- en lichtvoorzieningen zijn buitengewoon professioneel. Het geluid is op elk gewenst niveau aan te passen, voor elke zaal en elk soort optreden. Niet alleen voor het oor maar ook voor het oog weet Melrose haar publiek te boeien met een spectaculaire lichtshow, video animatie en ter plekke op te nemen en af te spelen live beelden. Melrose, gegarandeerd goed!!

Direct Melrose huren? Klik hier voor boekingen van Melrose

Melrose boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Melrose

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen5 personenAllround€2495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€1.950,-