Le Funq boeken

Met extra muzikant: € 3250,-
€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  DJ + Live muzikanten / zang
 • Genre
  disco – funk – lounge

Wil jij Le Funq boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Le Funq. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Le Funq is een concept waarbij een dj onder het motto ‘Dance meets Disco Classics’ wordt aangevuld door verschillende muzikanten. Hiermee bieden zij een volledig programma.

Biografie Le Funq

Dit kan betekenen dat de dj met een saxofonist en percussionist op het podium staat, maar zij kunnen ook worden aangevuld door een trompettist, pianist en een zanger of zangeres. Afhankelijk van het evenement wordt er gekeken wat de beste samenstelling is.

Boekingen van Le Funq

Door deze diversiteit zijn zij dus ook inzetbaar voor verschillende evenementen. Zo kan uw bedrijfsborrel muzikaal worden ondersteund. Of uw festival of evenement dansend de kleine uurtjes in worden gespeeld…

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Le Funq kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Le Funq wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Le Funq wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Le Funq online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Le Funq kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Le Funq boeken

Ben jij benieuwd hoe je Le Funq kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Le Funq boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Le Funq

Le Funq inhuren

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Le Funq

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ + Live muzikanten / zang5 uurinclusief tot 400 personen4 personendisco – funk – lounge€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.800,-
€2.995,-
€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand