Nicky G. boeken

Feesten met Guilty Pleasures!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest

Wil jij Nicky G. boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nicky G.. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Feestend Nederland, zijn jullie er klaar voor? The roof is on fire, als rasentertainers Nicky G. van de partij is!!! Guilty pleasures heeft iedereen. Foute liedjes die in je hoofd blijven rondspoken en die je eigenlijk keihard wil meezingen. De tijd van stiekem is voorbij. Want met deze unieke zangeres worden de lekkerste guilty pleasures uit de hoge feesthoed getoverd! Er mag zonder schaamte uit volle borst worden meegezongen! Nicky is te boeken als zangact van 1 x 30 minuten, of als presentatrice van een evenement of thema-avond.

Nicky G. boeken

Foute Nederlandse meezingers, Engelse disco hits, een heerlijke sentimentele Duitse ballad en het schaamteloze feesttentenrepertoire, deze vrouwelijke feestact en zangduo draaien hun Gooische handen er niet voor om. Na jarenlang feestjes bouwen voor Nederlandse gasten in Spaanse jachthavens, doen ze nu een rondje Nederland en wordt het keihard meezingen.

Feestartiest boeken

Met de Woonboot, op zijn Antilliaans met Kleine wasjes/Grote wasjes, uit je plaat met I will survive en dansen op de Macarena. Dit alles live gezongen door twee powervrouwen met uitstraling en een hilarische dosis humor. En wie weet win je wel een fantastische jetsetprijs als je de danswedstrijd wint!

Boekingen van Nicky & Simone

Als zangact is Nicky G. uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals, een Gooische avond, een Gooische bingo en bedrijfsfeesten.m Met Nicky G! op uw festival, evenement of in uw achtertuin haalt u een dik half uur feest in huis. Haar brede feestrepertoire van de bekendste Nederlandstalige en internationale hits zorgt voor handjes in de lucht en voetjes van de vloer. Die voetjes kun je later nog goed gebruiken in haar befaamde danswedstrijd. En wie weet ga jij dan wel met een lekkere prijs naar huis. Het recept is helder: Keihard meezingen met ‘E viva Espana’, meedeinen met ‘De Woonboot’, een traantje wegpinken tijdens ‘Mag ik dan bij jou’ en uit je plaat gaan op ‘Living on a prayer’. Laat het maar aan deze topentertainer over, en geef je over aan een superfeest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nicky G. kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nicky G. wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nicky G. wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nicky G. online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nicky G. kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nicky G. boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nicky G. kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nicky G. boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nicky G.

Nicky G. inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nicky G.

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€895,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand