Nicky G. boeken

Feesten met Guilty Pleasures!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest

Wil jij Nicky G. voor jouw feest of evenement? Feestend Nederland, zijn jullie er klaar voor? The roof is on fire, als rasentertainers Nicky G. van de partij is!!! Guilty pleasures heeft iedereen. Foute liedjes die in je hoofd blijven rondspoken en die je eigenlijk keihard wil meezingen. De tijd van stiekem is voorbij. Want met deze unieke zangeres worden de lekkerste guilty pleasures uit de hoge feesthoed getoverd! Er mag zonder schaamte uit volle borst worden meegezongen! Nicky is te boeken als zangact van 1 x 30 minuten, of als presentatrice van een evenement of thema-avond.

Nicky G. boeken

Foute Nederlandse meezingers, Engelse disco hits, een heerlijke sentimentele Duitse ballad en het schaamteloze feesttentenrepertoire, deze vrouwelijke feestact en zangduo draaien hun Gooische handen er niet voor om. Na jarenlang feestjes bouwen voor Nederlandse gasten in Spaanse jachthavens, doen ze nu een rondje Nederland en wordt het keihard meezingen.

Feestartiest boeken

Met de Woonboot, op zijn Antilliaans met Kleine wasjes/Grote wasjes, uit je plaat met I will survive en dansen op de Macarena. Dit alles live gezongen door twee powervrouwen met uitstraling en een hilarische dosis humor. En wie weet win je wel een fantastische jetsetprijs als je de danswedstrijd wint!

Boekingen van Nicky & Simone

Als zangact is Nicky G. uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals, een Gooische avond, een Gooische bingo en bedrijfsfeesten.m Met Nicky G! op uw festival, evenement of in uw achtertuin haalt u een dik half uur feest in huis. Haar brede feestrepertoire van de bekendste Nederlandstalige en internationale hits zorgt voor handjes in de lucht en voetjes van de vloer. Die voetjes kun je later nog goed gebruiken in haar befaamde danswedstrijd. En wie weet ga jij dan wel met een lekkere prijs naar huis. Het recept is helder: Keihard meezingen met ‘E viva Espana’, meedeinen met ‘De Woonboot’, een traantje wegpinken tijdens ‘Mag ik dan bij jou’ en uit je plaat gaan op ‘Living on a prayer’. Laat het maar aan deze topentertainer over, en geef je over aan een superfeest!

Direct Nicky G. boeken? Klik hier voor boekingen van Nicky G.

Nicky G. boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nicky G.

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€995,-
€950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand