Nafthaly Ramona boeken

Prijscategorie: € 750,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban

Wil jij Nafthaly Ramona boeken voor jouw party of event? De liefde voor muziek van de beeldschone Nafthaly Ramona is breed . OP 14-jarige leeftijd maakte ze zelf al CD’s met muziek van Naughty by Nature tot Mase maar ook van Montell Jordan tot Jagged Edge. Waar Nafthaly ook verscheen, verscheen ook de muziek. Ze zette zelf Urban summerjams op CDs en nam die mee naar het strand om deze af te spelen op grote ghettoblasters.

Nafthaly Ramona boeken

Ze selecteerde vooral high energy dancehall tracks en draaide die op verjaardagsfeestjes van vrienden maar op de USB stick in haar auto staat weer lekkere dance classics. Op de feestjes van haar vrienden wist Nafthaly Ramona altijd de muziek te draaien om iedereen aan de gang te krijgen en het duurde dan ook niet lang of iedereen noemde haar ‘Misses DJ”.

Boekingen van Nafthaly Ramona

Nadat ze haar studie aan de universiteit van Utrecht had afgerond realiseerde ze zich plotseling dat niks in haar leven belangrijker was dan muziek. Ze leerde zichzelf de basis DJ skills aan, terwijl ze haar DJ-leraar elke keer weer perplex liet staan van haar kennis van allround funky muziek. Ze raakte meer en meer gemotiveerd en wilde niets liever dan haar capaciteiten late zien in de clubs.

Bekende DJ boeken

Een vriend van haar regelde een optreden in de Amsterdamse cocktalbar Suzy Wong en leverde haar meteen een baantje als resident DJ voor de zondagavond op. Na 6 maanden en talloze complimenten over haar draaistijl had ze genoeg zelfvertrouwen opgebouwd om ook in andere clubs haar kwaliteiten te laten zien. Ze trad op in Escape Amsterdam, Club AIR, Beachclub Vroeger, Club ABE, Bitterzoet, ROEST, Rhône Warehouse, Lakeside Festival en er komt nog veel moois aan voor Nafthaly Ramona.

Direct Nafthaly Ramona boeken? Klik hier voor boekingen van Nafthaly Ramona

Nafthaly Ramona boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nafthaly Ramona

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand