Nafthaly Ramona boeken

Prijscategorie: € 750,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban

Wil jij Nafthaly Ramona boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nafthaly Ramona. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De liefde voor muziek van de beeldschone Nafthaly Ramona is breed . OP 14-jarige leeftijd maakte ze zelf al CD’s met muziek van Naughty by Nature tot Mase maar ook van Montell Jordan tot Jagged Edge. Waar Nafthaly ook verscheen, verscheen ook de muziek. Ze zette zelf Urban summerjams op CDs en nam die mee naar het strand om deze af te spelen op grote ghettoblasters.

Biografie Nafthaly Ramona

Ze selecteerde vooral high energy dancehall tracks en draaide die op verjaardagsfeestjes van vrienden maar op de USB stick in haar auto staat weer lekkere dance classics. Op de feestjes van haar vrienden wist Nafthaly Ramona altijd de muziek te draaien om iedereen aan de gang te krijgen en het duurde dan ook niet lang of iedereen noemde haar ‘Misses DJ”.

Boekingen van Nafthaly Ramona

Nadat ze haar studie aan de universiteit van Utrecht had afgerond realiseerde ze zich plotseling dat niks in haar leven belangrijker was dan muziek. Ze leerde zichzelf de basis DJ skills aan, terwijl ze haar DJ-leraar elke keer weer perplex liet staan van haar kennis van allround funky muziek. Ze raakte meer en meer gemotiveerd en wilde niets liever dan haar capaciteiten late zien in de clubs.

Bekende DJ boeken

Een vriend van haar regelde een optreden in de Amsterdamse cocktalbar Suzy Wong en leverde haar meteen een baantje als resident DJ voor de zondagavond op. Na 6 maanden en talloze complimenten over haar draaistijl had ze genoeg zelfvertrouwen opgebouwd om ook in andere clubs haar kwaliteiten te laten zien. Ze trad op in Escape Amsterdam, Club AIR, Beachclub Vroeger, Club ABE, Bitterzoet, ROEST, Rhône Warehouse, Lakeside Festival en er komt nog veel moois aan voor Nafthaly Ramona.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nafthaly Ramona kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nafthaly Ramona wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nafthaly Ramona wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nafthaly Ramona online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nafthaly Ramona kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nafthaly Ramona boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nafthaly Ramona kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nafthaly Ramona boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nafthaly Ramona

Nafthaly Ramona inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nafthaly Ramona

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand