Bollebof boeken

RICHTGAGE: CIRCA € 2.000,- TOT € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Bollebof is een goeduitziende jongeman, wiens looks evenredig zijn aan zijn muzikaliteit. Bollebof heeft een enorm scala aan kwaliteiten. De man kan zingen, rappen, acteren en nog veel meer.

Bollebof boeken

Begin dit jaar is het album, ZwareJongenZ W.E.D., gereleast waar Bollebof een bijdrage aan heeft geleverd. Op het debuutalbum heeft Bollebof voornamelijk laten zien dat hij over keiharde hiphop- en clubbeats kan rappen. De sessies die Bollebof heeft gedaan bij 101barz hebben tevens een grote bijdrage geleverd aan het imago van hem als artiest. Bollebof is lyricaal sterk en kan zijn boodschap op doordringende wijze overbrengen. Dit wordt ook wel omschreven als delivery. Nog meer kwaliteiten van Bollebof zijn, zijn spontaniteit, zijn humoristische karakter, zijn creatieve gang van denken en zijn chemie met vrouwen.

Boekingen van Bollebof

In de maand juni heeft Bollebof zijn EP genaamd, ‘Airline Bof’, gereleast. Hij neemt de fans en overige luisteraars mee op reis door stoerdoenerij, liefdesnummers (zang) en nog veel meer muziek wat in Nederland schaars is. Integendeel, zijn muziek roept de term ‘alleenrecht’ op. De EP is ruim 30.000 keer gedownload. De EP heeft een nieuw downloadrecord gevestigd op de website van het radiostation FunX. Bollebof heeft tevens zalen succesvol opgewarmd voor internationale artiesten. Zo stond hij solo in het voorprogramma van Bow Wow en Trey SongZ. Met ZwareJongenZ warmde hij veel meer zalen op voor grote acts.

Direct Bollebof huren? Klik hier voor boekingen van Bollebof

Bollebof boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bollebof

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand