Bollebof boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Wil jij Bollebof boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bollebof. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bollebof is een goeduitziende jongeman, wiens looks evenredig zijn aan zijn muzikaliteit. Bollebof heeft een enorm scala aan kwaliteiten. De man kan zingen, rappen, acteren en nog veel meer.

Biografie Bollebof

Begin dit jaar is het album, ZwareJongenZ W.E.D., gereleast waar Bollebof een bijdrage aan heeft geleverd. Op het debuutalbum heeft Bollebof voornamelijk laten zien dat hij over keiharde hiphop- en clubbeats kan rappen. De sessies die Bollebof heeft gedaan bij 101barz hebben tevens een grote bijdrage geleverd aan het imago van hem als artiest. Bollebof is lyricaal sterk en kan zijn boodschap op doordringende wijze overbrengen. Dit wordt ook wel omschreven als delivery. Nog meer kwaliteiten van Bollebof zijn, zijn spontaniteit, zijn humoristische karakter, zijn creatieve gang van denken en zijn chemie met vrouwen.

Boekingen van Bollebof

In de maand juni heeft Bollebof zijn EP genaamd, ‘Airline Bof’, gereleast. Hij neemt de fans en overige luisteraars mee op reis door stoerdoenerij, liefdesnummers (zang) en nog veel meer muziek wat in Nederland schaars is. Integendeel, zijn muziek roept de term ‘alleenrecht’ op. De EP is ruim 30.000 keer gedownload. De EP heeft een nieuw downloadrecord gevestigd op de website van het radiostation FunX. Bollebof heeft tevens zalen succesvol opgewarmd voor internationale artiesten. Zo stond hij solo in het voorprogramma van Bow Wow en Trey SongZ. Met ZwareJongenZ warmde hij veel meer zalen op voor grote acts.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bollebof kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bollebof wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bollebof wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bollebof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bollebof kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bollebof boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bollebof kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bollebof boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bollebof

Bollebof inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bollebof

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand