Yung Nnelg boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Yung Nnelg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Yung Nnelg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Yung Nnelg is een jonge Ghanese rapper. Met zijn eerste mixtape ‘What Else’ uit 2014 onderscheidde hij zich door een nieuw en eigen geluid.

Biografie Yung Nnelg

Samen met o.a. Bokoesam en Idaly sloot hij zich aan aan bij het collectief ‘Veldentaal’. Naast zijn laatste solo EP ‘Fox P2’ heeft hij met de single ‘Chamos’ definitief zijn plek binnen de hiphop-wereld veroverd. Deze track groeide gestaag uit tot een van dé hiphophits van afgelopen zomer. Het leverde hem onder meer een plek op in het voorprogramma van de Jeugd van Tegenwoordig.

Boekingen van Yung Nnelg

Yung Nnelg is de komende tijd te zien op diverse festivals en clubs in binnen- en buitenland, be sure not to miss it!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Yung Nnelg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Yung Nnelg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Yung Nnelg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Yung Nnelg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Yung Nnelg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Yung Nnelg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Yung Nnelg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Yung Nnelg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Yung Nnelg

Yung Nnelg inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Yung Nnelg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand