Ferry Corsten boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Ferry Corsten is niet allen één van Nederlands grootste dj's op internationaal niveau. Hij is ook producer. Op 4 december 1973 zag Ferry Corsten het levenslicht. Zijn liefde voor muziek kwam op jonge leeftijd al tot uiting, op zijn elfde mixte hij al bandjes op de tape-recorder van zijn vader. Samen met Robert Smit en twee andere jongens uit zijn buurt maakte Ferry in 1991 het album `The Spirit Of Adventure EP`. Met het geld dat het eerste album opbracht kocht Ferry een synthesizer en begon hij zijn eigen tracks te produceren.

Ferry Corsten boeken

Na in eerste instantie gabberplaten te produceren raakte Ferry geïnteresseerd in trance en club. In 1996 bracht Ferry `Moonman-Don`t be afraid` uit, die in de UK single chart terecht kwam op #46. Dit was zijn eerste grote doorbraak in Europa als solo artiest, producer en componist. Ferry won de ‘Best Remixing Award’ tijdens de Dancestar 2000 Awards. In 2002 bracht hij “Punk” uit, opnieuw een wereldwijde dancehit. Andere projecten van Ferry Corsten zijn:’I’m in love’ van Starparty (geproduceerd met Robert Smit), ‘Carte Blanche’,Veracocha (geproduceerd met Vincent de Moor) en in Mei 1999 bracht Ferry ‘Gouryella’ uit in samenwerking met de Nederlandse DJ Tiesto. De eerste single ‘Gouryella’ kwam binnen in de U. K. Singles Top 75 op #15 en bereikte verschillende hit posities over de gehele wereld. De vervolg singles op ‘Gouryella’, genaamd ‘Walhalla’ en ‘Tenshi’ werden wereldwijd uitgebracht en kregen hoge noteringen. Naast zijn producersactiviteiten draait Ferry nog steeds over de gehele wereld op de mooiste locaties en de grootste feesten. Hij draaide op Innercity, Impulz, Massive, FFWD Dance Parade, Trance Energy, Dance valley, Hyperstate en nog vele andere evenementen.

Boekingen van Ferry Corsten

Ferry Corsten heeft d de Zilveren Harp ontvangen voor zijn bijdrage aan de Nederlandse Dance muziek. De compilatie Mixed Live: Spundae@Circus, Los Angeles wordt door het Amerikaanse The Dance Music Academy genomineerd voor een USA Dancestar Award in de categorie Best Compilation. Ferry Corsten komt met zijn single Rock Your Body Rock binnen op de elfde plaats van de toonaangevende Britse Single Charts Top 40. Hij breekt daarmee een Nederlands record, want het is tot dan toe nooit eerder gebeurd dat een Nederlandse producer met verschillende projecten meer dan acht hits heeft gehad in Engeland. Corsten reist in maart door het noorden van Amerika ter promotie van het album Right Of Way. De DJ/producer wordt genomineerd voor een TMF Award in de categorieën Beste Nationale DJ en Best Video (gemaakt door Jeroen Hofs, beter bekend als Eboman).

Direct Ferry Corsten huren? Klik hier voor boekingen van Ferry Corsten

Ferry Corsten boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ferry Corsten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ2 uurexclusief1 persoonDance / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand