Ferry Corsten boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Wil jij Ferry Corsten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ferry Corsten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ferry Corsten is niet allen één van Nederlands grootste dj’s op internationaal niveau. Hij is ook producer. Op 4 december 1973 zag Ferry Corsten het levenslicht. Zijn liefde voor muziek kwam op jonge leeftijd al tot uiting. Op zijn elfde mixte hij al bandjes op de tape-recorder van zijn vader. Samen met Robert Smit en twee andere jongens uit zijn buurt maakte Ferry in 1991 het album `The Spirit Of Adventure EP`. Met het geld dat het eerste album opbracht kocht Ferry een synthesizer en begon hij zijn eigen tracks te produceren.

Biografie Ferry Corsten

Na in eerste instantie gabberplaten te produceren raakte Ferry geïnteresseerd in trance en club. In 1996 bracht Ferry `Moonman-Don`t be afraid` uit, die in de UK single chart terecht kwam op #46. Dit was zijn eerste grote doorbraak in Europa als solo artiest, producer en componist. Ferry won de ‘Best Remixing Award’ tijdens de Dancestar 2000 Awards. In 2002 bracht hij “Punk” uit, opnieuw een wereldwijde dancehit. Andere projecten van Ferry Corsten zijn:’I’m in love’ van Starparty (geproduceerd met Robert Smit), ‘Carte Blanche’,Veracocha (geproduceerd met Vincent de Moor) en in Mei 1999 bracht Ferry ‘Gouryella’ uit in samenwerking met de Nederlandse DJ Tiesto.

Eerste single

De eerste single ‘Gouryella’ kwam binnen in de U. K. Singles Top 75 op #15 en bereikte verschillende hit posities over de gehele wereld. De vervolg singles op ‘Gouryella’, genaamd ‘Walhalla’ en ‘Tenshi’ werden wereldwijd uitgebracht en kregen hoge noteringen. Naast zijn producersactiviteiten draait Ferry nog steeds over de gehele wereld op de mooiste locaties en de grootste feesten. Hij draaide op Innercity, Impulz, Massive, FFWD Dance Parade, Trance Energy, Dance valley, Hyperstate en nog vele andere evenementen.

Boekingen van Ferry Corsten

Ferry Corsten heeft d de Zilveren Harp ontvangen voor zijn bijdrage aan de Nederlandse Dance muziek. De compilatie Mixed Live: Spundae@Circus, Los Angeles wordt door het Amerikaanse The Dance Music Academy genomineerd voor een USA Dancestar Award in de categorie Best Compilation. Ferry Corsten komt met zijn single Rock Your Body Rock binnen op de elfde plaats van de toonaangevende Britse Single Charts Top 40. Hij breekt daarmee een Nederlands record, want het is tot dan toe nooit eerder gebeurd dat een Nederlandse producer met verschillende projecten meer dan acht hits heeft gehad in Engeland. Corsten reist in maart door het noorden van Amerika ter promotie van het album Right Of Way. De DJ/producer wordt genomineerd voor een TMF Award in de categorieën Beste Nationale DJ en Best Video (gemaakt door Jeroen Hofs, beter bekend als Eboman).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ferry Corsten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ferry Corsten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ferry Corsten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ferry Corsten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ferry Corsten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ferry Corsten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ferry Corsten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ferry Corsten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ferry Corsten

Ferry Corsten inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ferry Corsten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand