Moombahteam boeken

* DJ-act * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban / Eclectisch / EDM * RICHTGAGE: € 1.000,- tot € 1.500,-

€1.250,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Moombahteam is terug! Nieuwe remixes, nieuwe originelen en een nieuwe mixtape; dat is wat ize n petto hebben voor 2019. De focus van Erik en Nils is niet gericht op slechts één muziekstijl, maar ze nemen het publiek mee op een muzikale reis.

Moombahteam boeken

Beïnvloed door genres als reggae (ton), dancehall en house, brengt Moombahteam je een eclectische, energieke en dansbare musical ervaring. Na vele shows in Nederland, Europa en zelfs Azië, heeft Moombahteam een wereldwijde fanbase opgebouwd. Deze fanbase maakt deel uit van de Moombahteam-familie, dus wees geen vreemdeling en sluit je aan bij de familie!

Moombahteam boeken

Het Moombahteam-geluid wordt gekenmerkt door vette baslijnen, dramatische build-ups en snelle drums. Echte, analoge instrumenten worden opgenomen en gecombineerd met nieuwe digitale sounds om het enige unieke Moombahteam-geluid te creëren. Deze formule heeft al geresulteerd in een gouden plaat voor de officiële remake van Ne-Yo's hit 'Miss Independent'. Zoals Steve Jobs ooit zei: “Je moet zoeken waar je van houdt”. Voor ons is muziek maken dat waar we van houden! Het Moombahteam is een garantie voor heupen bewegen,, waar ze ook verschijnen.

Direct Moombahteam huren? Klik hier voor boekingen van Moombahteam

Video afspelen

Moombahteam boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€595,-
€1.145,-