La Bunga boeken

Hete vibe, stilstaan is geen optie
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Female DJ
 • Genre
  Reggeaton / Dancehall / Urban

Wil jij La Bunga boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van La Bunga. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie La Bunga

Van het draaien aan de volumeknoppen van de radio toen ze klein was, tot aan het bespelen van een instrument en uitkomen bij een dj mixer. Voor de 24-jarige Fleur van Rijn is het altijd een kwestie geweest om haar publiek te vermaken In de afgelopen jaren heeft Fleur als artiest onder de naam La Bunga veel gigs mogen doen. Ze draait eclectic muziek, maar dit weerhoudt haar er niet van om thuis een goede jazzplaat op te zetten.

Stoer met vrouwelijke twist

De sets van La Bunga hebben een stoer randje met een vrouwelijke twist. Ze wil clubs en festivals gaan vullen met een vernieuwende sound in de eclectic muziek; haar eigen sound.  Ze staat voor hardere, dansbare muziek en combineert daarvoor reggeaton, dancehall, urban en alle genre’s daar tussenin. La Bunga kijkt op naar artiesten als bijvoorbeeld Majozr Lazer, Bizzey en Johnny500. Zij hebben een eigen stijl ontwikkelt die bij een hele grote doelgroep in de smaak valt. Dit wilt La Bunga ook bereiken met haar muziek.

Boekingen van La Bunga

La Bunga heeft al op veel festivals en in veel clubs haar sound kunnen laten horen zoals; 7th Sunday Festival, Amsterdam Open Air, Bevrijdingsfestival Limburg, Op Dref Festival, Totally Summer Barcelona, Vunzige Deuntjes, Smerrig, Beetje Dansen Festival, Amsterdam Dance Event, Intents Festival, Overwinteren Festival, Paaspop, Weekend Magnifiek, Club Nyx, St. Trop’ Lloret de Mar (Spanje), Bumpers Lloret de Mar (Spanje), Disco Tropics Lloret de Mar (Spanje) en ga zo nog maar even door…

Female DJ boeken

Wanneer La Bunga aanwezig is op een feestje, wil ze direct het gevoel creeren dat iedereen welkom is en zich vrij kan voelen om een paar dansjes te wagen. Van jongs af aan heeft ze meegekregen hoe muziek en dansen mensen samenbrengt en dit is da nook waar ze het allemaal voor doet. La Bunga zal een hete vibe brengen waar het publiek hoogst waarschijnlijk niet op stil blijft staan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig La Bunga kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je La Bunga wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van La Bunga wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij La Bunga online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van La Bunga kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

La Bunga boeken

Ben jij benieuwd hoe je La Bunga kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct La Bunga boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van La Bunga

La Bunga inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La Bunga

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Female DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonReggeaton / Dancehall / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand