Milk Inc. boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance

Wil jij Milk Inc. boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Milk Inc.. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Milk Inc.(Milk Incorporated) was al een bekende naam in het discotheekwereldje voordat ze bij het grote publiek doorbraken. Wie kent niet hun hits als: La Vache, Free Your Mind, Inside Of Me, In My Eyes, Promise, Oceans, Losing Love, Walk On Water en Tainted love?

Biografie Milk Inc.

Milk Inc. op het podium bestaat uit: Regi Penxten (keyboards, samplers & sequencing) en Linda Mertens (zangeres). Niet alleen in hun vaderland België is het duo ongekend populair, ook in Nederland, Frankrijk, Zuid-Arika, Canada, Singapore, Groot-Brittanië en Spanje is Milk inc. een veelgevraagde act.

Boekingen van Milk Inc.

In diverse landen (waaronder ook Nederland) wonnen ze meermalen de TMF-award in diverse categorieën.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Milk Inc. kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Milk Inc. wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Milk Inc. wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Milk Inc. online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Milk Inc. kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Milk Inc. boeken

Ben jij benieuwd hoe je Milk Inc. kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Milk Inc. boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Milk Inc.

Milk Inc. inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Milk Inc.

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-40 minuteninclusief tot 800 personen2 personenDanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand