Michael Mendoza boeken

Meer dan 15 jaar aan de internationale top!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Michael Mendoza boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Michael Mendoza. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze dj en producer is lekker bezig. Michael Mendoza wordt momenteel gezien als één van de talentvolle hoogvliegers onder de Nederlandse houseproducers. Met een waslijst aan monsterproducties en meesterlijke edits en remixen gooit hij hoge ogen bij zijn collega’s uit binnen- en buitenland. Zijn eerste plaat kwam niet voor niets uit op het prestigieuze Hardsoul Pressings van Roog & Greg van Bueren. Dan doe je het goed, dat is duidelijk.

Biografie Michael Mendoza

Wijsheid komt met de jaren. Succes kost tijd .. althans voor de meesten van ons. Binnen de schitterende DJ scene kan dit in een handomdraai gebeuren.

DJ boeken

De voormalige rechtenstudent is gegroeid in de grote belofte van de Nederlandse DJ gilde. Hij ruilde zijn studie boeken voor draaitafels, en niet zonder succes. Met zijn scherpe gevoel voor kwaliteit, zijn kennis en ervaring, gecombineerd met zijn talent en doorzettingsvermogen, is Mendoza een blijvertje.

Boekingen van Michael Mendoza

Met behulp van zijn mentoren Sunnery James, Ryan Marciano, DJ Roog en Leroy Styles, is Mendoza internationaal bekend om zijn veelzijdigheid en brede muzikale kennis, de kunst van het voelen van een menigte en simpelweg de vaardigheid om elke locatie, festival of feest de hele wereld op te blazen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Michael Mendoza kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Michael Mendoza wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Michael Mendoza wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Michael Mendoza online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Michael Mendoza kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Michael Mendoza boeken

Ben jij benieuwd hoe je Michael Mendoza kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Michael Mendoza boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Michael Mendoza

Michael Mendoza inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Michael Mendoza

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand