Michael Mendoza boeken

Meer dan 15 jaar aan de internationale top!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij DJ Michael Mendoza boeken voor een optreden op jouw party of event?  Deze dj en producer is lekker bezig. Michael Mendoza wordt momenteel gezien als één van de talentvolle hoogvliegers onder de Nederlandse houseproducers. Met een waslijst aan monsterproducties en meesterlijke edits en remixen gooit hij hoge ogen bij zijn collega’s uit binnen- en buitenland. Zijn eerste plaat kwam niet voor niets uit op het prestigieuze Hardsoul Pressings van Roog & Greg van Bueren. Dan doe je het goed, dat is duidelijk.

Michael Mendoza boeken

Wijsheid komt met de jaren. Succes kost tijd .. althans voor de meesten van ons. Binnen de schitterende DJ scene kan dit in een handomdraai gebeuren.

DJ boeken

De voormalige rechtenstudent is gegroeid in de grote belofte van de Nederlandse DJ gilde. Hij ruilde zijn studie boeken voor draaitafels, en niet zonder succes. Met zijn scherpe gevoel voor kwaliteit, zijn kennis en ervaring, gecombineerd met zijn talent en doorzettingsvermogen, is Mendoza een blijvertje.

Boekingen van Michael Mendoza

Met behulp van zijn mentoren Sunnery James, Ryan Marciano, DJ Roog en Leroy Styles, is Mendoza internationaal bekend om zijn veelzijdigheid en brede muzikale kennis, de kunst van het voelen van een menigte en simpelweg de vaardigheid om elke locatie, festival of feest de hele wereld op te blazen.

Direct Michael Mendoza boeken? Klik hier voor boekingen van Michael Mendoza

Michael Mendoza boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Michael Mendoza

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand