R3hab boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

DJ R3hab is geboren als Fadil El Ghoul op 2 april 1986. Hij woont in de provincie Brabant in Breda. Al geruime tijd maakt hij mixes van nummers die hij goed vindt. Hij werkt vanuit de garage van zijn ouders.

R3hab boeken

Hij heeft daar een supersnelle computer staan, twee keyboards en twee grote boxen. Hij plaatste de gemaakte nummers vervolgens op Soundcloud. Veel mixes zijn ook op YouTube te vinden, en zijn daar ook erg populair door geworden. Ook heeft hij een aantal eigen tracks opgenomen en uitgebracht. Op verzoek van Lady Gaga mixt hij het nummer 'Judas' voor haar. Hij kreeg een mail van haar platenmaatschappij. Eerst dacht hij dat het een grap was, maar het bleek werkelijkheid. De mix is verschenen op haar cd “Judas Remixes”. R3hab is hier anderhalve dag mee bezig geweest.

Boekingen van R3hab

Ook J-Lo wou graag een mix van een van haar liedjes genaamd 'papi'. Dj R3hab kreeg hiervoor al het materiaal in gedeeltes aangeleverd zoals de stemmen, bas, drum en gitaar.

Direct R3hab huren? Klik hier voor boekingen van R3hab

R3hab boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van R3hab

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand