R3hab boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij R3hab boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van R3hab. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ R3hab is geboren als Fadil El Ghoul op 2 april 1986. Hij woont in de provincie Brabant in Breda. Al geruime tijd maakt hij mixes van nummers die hij goed vindt. Hij werkt vanuit de garage van zijn ouders.

Biografie R3hab

Hij heeft daar een supersnelle computer staan, twee keyboards en twee grote boxen. Hij plaatste de gemaakte nummers vervolgens op Soundcloud. Veel mixes zijn ook op YouTube te vinden, en zijn daar ook erg populair door geworden. Ook heeft hij een aantal eigen tracks opgenomen en uitgebracht. Op verzoek van Lady Gaga mixt hij het nummer ‘Judas’ voor haar. Hij kreeg een mail van haar platenmaatschappij. Eerst dacht hij dat het een grap was, maar het bleek werkelijkheid. De mix is verschenen op haar cd “Judas Remixes”. R3hab is hier anderhalve dag mee bezig geweest.

Boekingen van R3hab

Ook J-Lo wou graag een mix van een van haar liedjes genaamd ‘papi’. Dj R3hab kreeg hiervoor al het materiaal in gedeeltes aangeleverd zoals de stemmen, bas, drum en gitaar.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig R3hab kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je R3hab wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van R3hab wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij R3hab online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van R3hab kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

R3hab boeken

Ben jij benieuwd hoe je R3hab kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct R3hab boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van R3hab

R3hab inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van R3hab

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand