Merante (Amy Winehouse Tribute) boeken

Ook te boeken als Lady Gaga Tribute
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Amy Winehouse Tribute

Wil jij Merante (Amy Winehouse Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Merante (Amy Winehouse Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wanneer Merante als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen. Merante heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up. Het was dan ook geen verrassing dat Merante met haar imitatie de finale haalde van “My Name Is… 2010”.

Biografie Merante

Na een spannende finale won Merante de 2010-editie van My Name Is… en dus ook de felbegeerde hoofdrol in de My Name Is theater show, die onlangs in Nederland en België te zien was. Setlist: You know I’m no good, Valerie, Wake up alone, Me and Mr. Jones, Rehab, Love is a losing game, Back to black.

Boekingen van Merante

Overige nummers zijn op aanvraag ook mogelijk, mits tijdig aangegeven.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Merante (Amy Winehouse Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Merante (Amy Winehouse Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Merante (Amy Winehouse Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Merante (Amy Winehouse Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Merante (Amy Winehouse Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Merante (Amy Winehouse Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Merante (Amy Winehouse Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Merante (Amy Winehouse Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Merante (Amy Winehouse Tribute)

Merante (Amy Winehouse Tribute) inhuren

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Merante (Amy Winehouse Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonAmy Winehouse Tribute€1895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand