MC Spyder boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

De man achter de deep house sound uit London is de one and only Simon Titus aka MC Spyder, een naam die al meer dan tien jaar in Nederland bekend is. Een dansvloer laten bewegen is wat hij het liefste doet. Luister terwijl Simon deep house draait, zet je oren op scherp en dans op de beats van de donkere sexy bass.

MC Spyder boeken

Simon Titus begon met draaien in de UK in verschillende clubs, feesten en bars als MC Spyder. Hij mc’de met z’n unieke stem en geluid en z’n team van creators zoals DJ Timmy Boomkat, MJ Cole en vele andere producers van de moderne sound die we tegenwoordig kennen.

Boekingen MC Spyder

Als een van de eersten die de UK garage sound in Amsterdam introduceerde heeft hij zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkelt. Als MC Spyder was hij host / MC op feesten zoals Speed Freax , Dance valley, Latin Village, Extrema, Drumm Rhythm Festival, The City Is Ours, Mystery Land, The Rotterdam Dance Parade en vele andere unieke gigs. Recentelijk werkte hij aan de UK Funky and Shake Up Projects in clubs in heel Nederland zoals Escape, Rex, Manhattan, Club Noa en vele andere.

Direct MC Spyder huren? Klik hier voor boekingen van MC Spyder

MC Spyder boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Spyder

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC2 uurexclusief1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand