MC Spyder boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

Wil jij MC Spyder boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MC Spyder. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De man achter de deep house sound uit London is de one and only Simon Titus aka MC Spyder, een naam die al meer dan tien jaar in Nederland bekend is. Een dansvloer laten bewegen is wat hij het liefste doet. Luister terwijl Simon deep house draait, zet je oren op scherp en dans op de beats van de donkere sexy bass.

Biografie MC Spyder

Simon Titus begon met draaien in de UK in verschillende clubs, feesten en bars als MC Spyder. Hij mc’de met z’n unieke stem en geluid en z’n team van creators zoals DJ Timmy Boomkat, MJ Cole en vele andere producers van de moderne sound die we tegenwoordig kennen.

Boekingen MC Spyder

Als een van de eersten die de UK garage sound in Amsterdam introduceerde heeft hij zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkelt. Als MC Spyder was hij host / MC op feesten zoals Speed Freax , Dance valley, Latin Village, Extrema, Drumm Rhythm Festival, The City Is Ours, Mystery Land, The Rotterdam Dance Parade en vele andere unieke gigs. Recentelijk werkte hij aan de UK Funky and Shake Up Projects in clubs in heel Nederland zoals Escape, Rex, Manhattan, Club Noa en vele andere.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MC Spyder kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MC Spyder wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MC Spyder wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MC Spyder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MC Spyder kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MC Spyder boeken

Ben jij benieuwd hoe je MC Spyder kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MC Spyder boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MC Spyder

MC Spyder inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Spyder

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC2 uurexclusief1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand