MC Fit boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overlef
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Urban

Wil jij MC Fit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MC Fit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

MC Fit begon twintig jaar geleden met rappen en was tegelijkertijd met toneel bezig. Na het succes met de Flinke Namen maakte hij de muziektheatervoorstelling ‘Glen Faria’ ter voorbereiding op zijn gelijknamige debuutalbum.

Biografie MC Fit

Op dit album staan eerlijke tracks met teksten over de liefde, zijn gezinsleven en maatschappelijke issues maar ook over het uitgaanscircuit en alle verleidingen van dien. ’Glen Faria’ is geproduceerd door het producers duo Morgan Avenue en moet maart 2013 verschijnen. Als Fit zijn solodebuut moet omschrijven noemt hij het vooral ‘een eerlijk album met mooie nummers’. “De teksten die ik schreef voor Flinke Namen tracks waren stoer en uitslovend. Met dit album wil ik een andere kant van mezelf laten zien. Ik heb besloten dicht bij mezelf en bij mijn eigen realiteit te blijven.”

Boekingen MC Fit

Fit leerde zichzelf het pianospel grotendeels zelf aan. De piano speelt dan ook een grote rol op het aankomende album. “Het hele album is eigenlijk begonnen met een piano riedeltje. Meestal begon ik wat op mijn piano te spelen en dat werd dan uiteindelijk een nummer.” Ook de liveshow van MC Fit is een samensmelting van al zijn verschillende kanten en achtergronden. Ondersteund door prachtige visuals vertelt hij zijn verhaal aan het publiek. Openhartig, oprecht en pijnlijk herkenbaar, dat is MC Fit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MC Fit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MC Fit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MC Fit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MC Fit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MC Fit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MC Fit boeken

Ben jij benieuwd hoe je MC Fit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MC Fit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MC Fit

MC Fit inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Fit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MCin overlefexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand