MC Fit boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overlef
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Urban

MC Fit begon twintig jaar geleden met rappen en was tegelijkertijd met toneel bezig. Na het succes met de Flinke Namen maakte hij de muziektheatervoorstelling ‘Glen Faria’ ter voorbereiding op zijn gelijknamige debuutalbum.

MC Fit boeken

Op dit album staan eerlijke tracks met teksten over de liefde, zijn gezinsleven en maatschappelijke issues maar ook over het uitgaanscircuit en alle verleidingen van dien. ’Glen Faria’ is geproduceerd door het producers duo Morgan Avenue en moet maart 2013 verschijnen. Als Fit zijn solodebuut moet omschrijven noemt hij het vooral ‘een eerlijk album met mooie nummers’. “De teksten die ik schreef voor Flinke Namen tracks waren stoer en uitslovend. Met dit album wil ik een andere kant van mezelf laten zien. Ik heb besloten dicht bij mezelf en bij mijn eigen realiteit te blijven.”

Boekingen MC Fit

Fit leerde zichzelf het pianospel grotendeels zelf aan. De piano speelt dan ook een grote rol op het aankomende album. “Het hele album is eigenlijk begonnen met een piano riedeltje. Meestal begon ik wat op mijn piano te spelen en dat werd dan uiteindelijk een nummer.” Ook de liveshow van MC Fit is een samensmelting van al zijn verschillende kanten en achtergronden. Ondersteund door prachtige visuals vertelt hij zijn verhaal aan het publiek. Openhartig, oprecht en pijnlijk herkenbaar, dat is MC Fit.

Direct MC Fit huren? Klik hier voor boekingen van MC Fit

MC Fit boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Fit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MCin overlefexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand