MC Divine boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

Stephanie de Wit werd in 1985 geboren op het prachtige eiland Curaçao (Nederlandse Antillen). Stephanie komt uit een creatieve familie, waardoor ze als klein meisje altijd bezig is geweest met: acteren, dansen en last but ‘not least’ zingen. Op tienjarige leeftijd verhuisde ze naar Nederland met haar moeder en zusje. Van alle plaatsen in Nederland, eindigden ze in Friesland, waar ze haar middelbare school heeft afgemaakt. In 2004 verhuisde Stephanie zonder aarzeling naar de stad Den Haag om haar horizon te verbreden. Hier begon en eindigde ze haar HEBO, een Europese studie aan de Haagse Hogeschool.

MC Divine boeken

In 2009 begon ze aan haar tweede studie, Media & Entertainment Management aan de INholland in Den Haag. Stephanie besloot haar droom achterna te gaan met de talenten die ze heeft geërfd van haar familie. In 2006 begon ze haar carrière als Divinemelody aka MC Divine, een Vocal MC. Nu is MC Divine eindelijk waar ze wil zijn. Na een grote succesen als MC in Madrid en het winnen van diverse prijzen werden de kleine stappen die ze nam in haar carrière ineens hele grote stappen.

Boekingen MC Divine

MC Divine heeft met grote namen gewerkt zoals Fedde Le Grand, The Shapeshifters, Stonebridge, Lucien Foort, Baggi Begovic, Gregor Salto, Sidney Samson, Erick E, Carita la Niña, Tony Cha Cha, Jean, Sunnery James & Ryan Marciano, om er maar een paar te noemen. Zij heeft ook op grote feesten gestaan zoals Sneakerz, Lakedance, Framebusters, ADE, Betty Ford Memorial ‘and many more’. Divine is nu als resident MC te bewonderen bij Club Blinq in Amsterdam.

Direct MC Divine huren? Klik hier voor boekingen van MC Divine

MC Divine boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Divine

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC4 uurexclusief1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand