MC Divine boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

Wil jij MC Divine boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MC Divine. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stephanie de Wit werd in 1985 geboren op het prachtige eiland Curaçao (Nederlandse Antillen). Stephanie komt uit een creatieve familie, waardoor ze als klein meisje altijd bezig is geweest met: acteren, dansen en last but ‘not least’ zingen. Op tienjarige leeftijd verhuisde ze naar Nederland met haar moeder en zusje. Van alle plaatsen in Nederland, eindigden ze in Friesland, waar ze haar middelbare school heeft afgemaakt. In 2004 verhuisde Stephanie zonder aarzeling naar de stad Den Haag om haar horizon te verbreden. Hier begon en eindigde ze haar HEBO, een Europese studie aan de Haagse Hogeschool.

Biografie MC Divine

In 2009 begon ze aan haar tweede studie, Media & Entertainment Management aan de INholland in Den Haag. Stephanie besloot haar droom achterna te gaan met de talenten die ze heeft geërfd van haar familie. In 2006 begon ze haar carrière als Divinemelody aka MC Divine, een Vocal MC. Nu is MC Divine eindelijk waar ze wil zijn. Na een grote succesen als MC in Madrid en het winnen van diverse prijzen werden de kleine stappen die ze nam in haar carrière ineens hele grote stappen.

Boekingen MC Divine

MC Divine heeft met grote namen gewerkt zoals Fedde Le Grand, The Shapeshifters, Stonebridge, Lucien Foort, Baggi Begovic, Gregor Salto, Sidney Samson, Erick E, Carita la Niña, Tony Cha Cha, Jean, Sunnery James & Ryan Marciano, om er maar een paar te noemen. Zij heeft ook op grote feesten gestaan zoals Sneakerz, Lakedance, Framebusters, ADE, Betty Ford Memorial ‘and many more’. Divine is nu als resident MC te bewonderen bij Club Blinq in Amsterdam.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MC Divine kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MC Divine wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MC Divine wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MC Divine online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MC Divine kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MC Divine boeken

Ben jij benieuwd hoe je MC Divine kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MC Divine boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MC Divine

MC Divine inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Divine

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC4 uurexclusief1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand