Martin B boeken

Als je A zegt, zeg je ook Martin B
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban

Wil jij Martin B boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Martin B. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

It’s Martin B, baby! Deze bezige bij is flink aan de weg aan het timmeren in de hedendaagse DJ-scene.

Biografie Martin B

Met een bootlading aan hitjes van toen, meezingers van nu én knallers van de bovenste plank staat dit boefje dan ook bij veel dames bovenaan de bucketlist. Je favoriete schoonzoon is hier!

DJ boeken

Met beats, bier en een gezonde portie Brabantse gezelligheid tovert deze man elk evenement om naar een uur lang feest. Vrouwvriendelijk is hij zeker, maar ook de heren komen niets te kort, dus mannen: geniet en kijk je ogen uit!

Boekingen van Martin B

Onder andere Paaspop, WiSH Outdoor, Lakedance en SMÈRRIG Zomerweekender zeiden al (J)A tegen Martin B. Dus, waar wacht je op? Haal ‘m naar je toe. Nu!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Martin B kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Martin B wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Martin B wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Martin B online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Martin B kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Martin B boeken

Ben jij benieuwd hoe je Martin B kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Martin B boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Martin B

Martin B inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Martin B

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid & techniek1 persoonUrban€495,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€750,-
€575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand