Aukje Fijn boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Levenslied

Wil jij Aukje Fijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Aukje Fijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Aukje Fijn

Aukje Fijn is al op jonge leeftijd begonnen met haar passie. Dat was zingen, en dus wist ze al snel, dat dit was wat ze wilde. Opgroeiend in Wezep op de Veluwe, ontwikkelde ze haar eerste singles, zoals o.a.:”Ben je verliefd” , “Als ik toch eens”, ” Doe maar wat je kan” en “Wereldbol”. Daarna kwamen schlager/pop singles als “1000 Vlinders” , “Meer en meer” en “Ik bel je”. Een tijdje erna volgde o.a. “Milonga”. Deze singles nam Aukje op in de studio van Hans Aalbers, te Nederhorst den Berg.

Samenwerking met Arjan Venemann

In Nederhorst den Berg was ook Arjan Venemann betrokken bij haar producties, en daaropvolgend ontstond een samenwerking met Arjan Venemann. Wonend in Nieuwleusen, Overijssel werkte ze aan haar eerste zelf geschreven singles, zoals: “Zeg dat je me niet vergeet”, “Fluisterend hoor ik de wind”, “Dromen doet leven”/”Eine Nacht” en “Ik wil enkel bij jou zijn”. Dit gaf veel invulling aan haar liedjes, omdat ze zich helemaal kon vinden in de tekstbeleving.

Prachtige videoclips

De videoclips werden geproduceerd door een hecht team, Marcel en Djessica Tichelaar, met wie Aukje al haar ideeën bespreken kon. Zodat zij de ideeën van Aukje visualiseerden naar videobeelden. Hieruit ontstonden prachtige clips, die te bekijken zijn op Youtube.

Boekingen van Aukje Fijn

Met deze singles kreeg ze meer optredens. Onder begeleiding van Startup Events, haar boekingskantoor. Hierbij vond ze aansluiting doordat ze er veel steun en feedback kreeg. Ook investeerde ze veel tijd in haar fans, en bouwde ze haar eigen team om haar heen rondom optredens. In een stijgende lijn hoopt Aukje haar pad te mogen bewandelen naar alles wat de toekomst in petto heeft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Aukje Fijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Aukje Fijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Aukje Fijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Aukje Fijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Aukje Fijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Aukje Fijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Aukje Fijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Aukje Fijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Aukje Fijn

Aukje Fijn inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Aukje Fijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Levenslied€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand