Marloez Atemlos boeken

Duitse uptempo hits
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duitse uptempo hits

Wil jij Marloez Atemlos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marloez Atemlos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Even voor de duidelijkheid, op basis van haar artiestennaam zou je kunnen denken dat Marloez Atemlos een Helene Fischer-tribute brengt. Maar nee, verwacht bekende melodieën, die in hoog tempo, al dan niet in mash-up- of medleyvorm op de luisteraars afgevuurd worden. Van ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg tot ‘99 Luftballons’ van Nena, van ‘I Like it Loud’ van Scooter tot ‘Die immer lacht’ van Stereoact.

Biografie Marloez Atemlos

“Ik ben echt wel een fan van Helene”, zegt Marloes Lamers, oftewel Marloez Atemlos. “Maar de meeste mensen mensen kennen alleen maar haar hit ‘Atemlos’, terwijl ik echt wil gaan voor herkenbaarheid.” Marloes heeft als zangeres al een flink aantal meters gemaakt. Eerst als soloartieste en de afgelopen zeven jaar als zangeres bij de allround top 40-band Summerland. “Een hartstikke leuke tijd”, zegt ze. “Ik heb heel veel geleerd.

Topzangeres boeken

Met die band stonden we bijvoorbeeld ook op de Mega Piraten Festijnen. Maar het was wel een druk bestaan en om telkens je eigen agenda te combineren met die van zeven anderen was wel eens lastig. Daarom besloot ik iets nieuws te gaan doen.”

Boekingen van Marloez Atemlos

En dat nieuws is dus Marloez Atemlos. “Ik heb een paar keer een Helene Fischer-tribute gedaan en bij Summerland zong ik ook wel eens Duitse liedjes. Dan zeiden de anderen ook: ‘Daar moet je wat meer mee gaan doen’. “ En dat doet ze nu dus. “Want ik word blij van Duitse muziek. Ik wil een show neerzetten als Helene Fischer dat ook doet. Mooi, stijlvol, chique en modern, maar dan wel op mijn eigen manier.” Of het nou een dancing is of een bedrijfsfeest, een feesttent of een bruiloft, haar act past overal.  En, zo stelt ze, bijna ter geruststelling: “Natuurlijk zing ik ook ‘Atemlos’.” Vergelijkbare artiesten zijn bv. Otto Lagerfett. Of Rudi Rozenberg en Dennie Christian.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marloez Atemlos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marloez Atemlos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marloez Atemlos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marloez Atemlos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marloez Atemlos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marloez Atemlos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marloez Atemlos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marloez Atemlos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marloez Atemlos

Marloez Atemlos inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marloez Atemlos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonDuitse uptempo hits€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.375,-
€1.395,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand