Marloez Atemlos boeken

Duitse uptempo hits
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duitse uptempo hits

Wil jij Marloez Atemlos boeken voor jouw party of event? Even voor de duidelijkheid, op basis van haar artiestennaam zou je kunnen denken dat Marloez Atemlos een Helene Fischer-tribute brengt. Maar nee, verwacht bekende melodieën, die in hoog tempo, al dan niet in mash-up- of medleyvorm op de luisteraars afgevuurd worden. Van ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg tot ‘99 Luftballons’ van Nena, van ‘I Like it Loud’ van Scooter tot ‘Die immer lacht’ van Stereoact.

Marloez Atemlos boeken

“Ik ben echt wel een fan van Helene”, zegt Marloes Lamers, oftewel Marloez Atemlos. “Maar de meeste mensen mensen kennen alleen maar haar hit ‘Atemlos’, terwijl ik echt wil gaan voor herkenbaarheid.” Marloes heeft als zangeres al een flink aantal meters gemaakt. Eerst als soloartieste en de afgelopen zeven jaar als zangeres bij de allround top 40-band Summerland. “Een hartstikke leuke tijd”, zegt ze. “Ik heb heel veel geleerd.

Topzangeres boeken

Met die band stonden we bijvoorbeeld ook op de Mega Piraten Festijnen. Maar het was wel een druk bestaan en om telkens je eigen agenda te combineren met die van zeven anderen was wel eens lastig. Daarom besloot ik iets nieuws te gaan doen.”

Boekingen van Marloez Atemlos

En dat nieuws is dus Marloez Atemlos. “Ik heb een paar keer een Helene Fischer-tribute gedaan en bij Summerland zong ik ook wel eens Duitse liedjes. Dan zeiden de anderen ook: ‘Daar moet je wat meer mee gaan doen’. “ En dat doet ze nu dus. “Want ik word blij van Duitse muziek. Ik wil een show neerzetten als Helene Fischer dat ook doet. Mooi, stijlvol, chique en modern, maar dan wel op mijn eigen manier.” Of het nou een dancing is of een bedrijfsfeest, een feesttent of een bruiloft, haar act past overal.  En, zo stelt ze, bijna ter geruststelling: “Natuurlijk zing ik ook ‘Atemlos’.” Vergelijkbare artiesten zijn bv. Otto Lagerfett. Of Rudi Rozenberg en Dennie Christian.

Direct Marloez Atemlos boeken? Klik hier voor boekingen van Marloez Atemlos

Marloez Atemlos boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marloez Atemlos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonDuitse uptempo hits€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.475,-
€1.450,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand