Otto Lagerfett boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten <200 personen)
 • Genre
  Duits / Schlager

Otto Lagerfett boeken voor jouw feest of evenement? Otto Lagerfett werd geboren op 23, 24 en 25 januari 1967 in Gummersbach, Duitsland. Zijn moeder komt uit de deelstaat Schleswig-Holstein. Zijn vader was boer en werd in het Russische Vladovostok geboren. De opa van Otto was tot de Russische Revolutie in 1917 directeur van de Duitse Bitburger bierbrouwerij. Zijn liefste oom, ome Werner Bockelmann, was jarenlang burgemeester van de mooie stad München. Tevens was hij directeur van de Duitse Bundesbank. Hij is samen met zijn twee oudere broers Klaus (geb 1921) en Manfred (geb 1939) liefdevol opgegroeid in het grote oude kasteel van de familie Lagerfett.

Otto Lagerfett boeken

Zijn eerste instrument was een kleine Mundharmonika waarmee de jonge Schlagerkönig luid meespeelde op allerlei muziek van Duitse artiesten of andere wereldsterren. Door deze grenzeloze fascinatie voor bekende artiesten, kwam Otto al gauw in aanraking met diverse bands waarmee hij mocht optreden in de plaatselijke kroeg of kermis. De boekingen van Otto Lagerfett kwamen op gang.

Otto Lagerfett huren

Weldra stond Otto in het voorprogramma van bekende Duitse schlager artiesten. Dat Otto met deze optredens niet lang onopgemerkt kon blijven, was al meteen duidelijk. Na een aantal weken werd Otto al angeruffen door de grote bekende Duitse talent scout Klaus von Lippe Biesterfeld. Deze was razend enthousiast over de zangkunsten von der Otto en bood hem al snel een mega contract aan bij zijn von Bisterfeld Agency. Iedereen wilde Otto Lagerfett boeken.

Boekingen van Otto Lagerfett

Het begin van de carrière van de Duitse schlager star was met deze deal beklonken. Het eerste nummer in de grote carrière van de Duitse superster was in 1996 een feit. Het vrolijke nummer ‘Wenn Die Sonne Scheint’ werd een grote hit. Daarna volgde nog vele hits, zoals het mooie ‘Für Dich Mama’ en vooral het nummer ‘Was sollen wir trinken 7 Tage lang’ werd door de Duitse jeugd luidkeels meegezongen.

Schlager König

Onze Schlager König is in te zetten op elk feest waar gezelligheid gewenst is dus niet alleen oktoberfeesten. Hits zoals: ‘Ein Festival der Liebe’, ‘Du’, ‘Fiesta Mexicana’, ‘Griechischer Wein’ ‘Und Marie Der Letze Tanz Ist Nur Für Dich’, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen. Uiteraard wordt dit alles live gezongen!

Direct Otto Lagerfett boeken? Klik hier voor boekingen van Otto Lagerfett

Otto Lagerfett boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Otto Lagerfett

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten <200 personen)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonDuits / Schlager€1595,-
Tape-act (besloten >200 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDuits / Schlager€1995,-
Tape-act (openbaar)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonDuits / Schlager€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand