Anita’s Schlagerparade boeken

Ook te boeken als Femke Hengeveld
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Schlager / Apres-Ski

Wil jij Anita’s Schlagerparade boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Anita’s Schlagerparade. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Anita’s Schlager Parade is al jarenlang een fantastische toevoeging op uw schlagerfeest, bierfeest, oktoberfeest, apresski feest, carnaval maar natuurlijk ook op elk ander feest.

Biografie Anita’s Schlagerparade

Laat u verrassen door Anita’s Schlager Parade, met haar geweldige stem viert zij samen met u een Duitstalig Fest zoals het echt bedoeld is. Anita’s Schlager Parade….. voor als het Wirklich Fest Muss Sein.

Oktoberfest artiest boeken

In een ongekende energieke show van ruim 30 minuten neemt ze je mee door het Duitsland en Oostenrijk van toen en nu. De lekkerste schlagers om uit volle borst mee te zingen en de meest knallende Duitstalige apresski hits om op uit je dak te gaan. Anita heeft vele jaren ervaring en er is waarschijnlijk geen oktoberfeest in Nederland waar zij nog niet gestaan heeft. Telkens weer blijkt Anita met haar gouden stem het hoogtepunt van de avond te zijn.

Boekingen van Anita’s Schlagerparade

Jong en oud weten de hits uit volle borst mee te zingen: Atemlos, Ein stern, Du hast mich 1000 mal belogen, Das leben tanzt sirtaki,Griechischer wein, Anita, Verdammt ich lieb dich, 1000 traume weit, Die immer
lacht, Wahnsinn, Ich bin wie du, Du, Fiesta Mexicana, Ein festival der liebe, Die hande zum himmel, Viva colonia, Schatzi schenk mir ein foto en Rosamunde. En dit is nog maar een greep uit het repertoire van Anita, waarin ze al deze muziek voorbij laat komen in vlotte feestelijke medleys.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Anita’s Schlagerparade kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Anita’s Schlagerparade wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Anita’s Schlagerparade wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Anita’s Schlagerparade online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Anita’s Schlagerparade kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Anita’s Schlagerparade boeken

Ben jij benieuwd hoe je Anita’s Schlagerparade kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Anita’s Schlagerparade boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Anita’s Schlagerparade

Anita’s Schlagerparade inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anita’s Schlagerparade

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonDuits / Schlager / Apres-Ski€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand