Anita’s Schlagerparade boeken

Ook te boeken als Femke Hengeveld
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Schlager / Apres-Ski

Wil jij een optreden van Anita’s Schlagerparade boeken voor jouw feest of evenement?Anita’s Schlager Parade is al jarenlang een fantastische toevoeging op uw schlagerfeest, bierfeest, oktoberfeest, apresski feest, carnaval maar natuurlijk ook op elk ander feest.

Anita’s Schlagerparade boeken

Laat u verrassen door Anita’s Schlager Parade, met haar geweldige stem viert zij samen met u een Duitstalig Fest zoals het echt bedoeld is. Anita’s Schlager Parade….. voor als het Wirklich Fest Muss Sein.

Oktoberfest artiest boeken

In een ongekende energieke show van ruim 30 minuten neemt ze je mee door het Duitsland en Oostenrijk van toen en nu. De lekkerste schlagers om uit volle borst mee te zingen en de meest knallende Duitstalige apresski hits om op uit je dak te gaan. Anita heeft vele jaren ervaring en er is waarschijnlijk geen oktoberfeest in Nederland waar zij nog niet gestaan heeft. Telkens weer blijkt Anita met haar gouden stem het hoogtepunt van de avond te zijn.

Boekingen van Anita’s Schlagerparade

Jong en oud weten de hits uit volle borst mee te zingen: Atemlos, Ein stern, Du hast mich 1000 mal belogen, Das leben tanzt sirtaki,Griechischer wein, Anita, Verdammt ich lieb dich, 1000 traume weit, Die immer
lacht, Wahnsinn, Ich bin wie du, Du, Fiesta Mexicana, Ein festival der liebe, Die hande zum himmel, Viva colonia, Schatzi schenk mir ein foto en Rosamunde. En dit is nog maar een greep uit het repertoire van Anita, waarin ze al deze muziek voorbij laat komen in vlotte feestelijke medleys.

Direct Anita’s Schlagerparade boeken? Klik hier voor boekingen van Anita’s Schlagerparade

Anita’s Schlagerparade boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anita’s Schlagerparade

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonDuits / Schlager / Apres-Ski€895,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand