The Elton Show boeken

RICHTGAGE: tussen € 10.000,- en € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 60 OF 1 x 120 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Grote supershow
 • Genre
  Elton John Tribute

Wil jij The Elton Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Elton Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“The Elton Show” is een spectaculaire live eerbetoon aan de grote hits van Elton John, uitgevoerd door de Italiaans-Australische, en internationaal bekende singer/songwriter C.J. Martin. Deze show biedt uniek entertainment en daarom meer dan alleen een “optische” imitatie. The Elton Show is een vrolijke en sprankelende show en ademt de bijzondere, magische spirit van Elton John en zijn muziek.

Biografie The Elton Show

CJ Marvin past perfect in de rol, draagt uitzinnige en bonte kostuums, getrouwe exemplaren van de originelen, die speciaal voor de show zijn gemaakt. Zingt en speelt piano, samen met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, waaronder Charlie Morgan, die 13 jaar lang Elton’s officiele drummer was. De show heeft betrekking op 4 decennia van ongelooflijke muziek uit de jaren ’70 tot de dag van vandaag met veel van de grootste hits van Elton: de tijdloze Your Song en rockers als Saturday Night’, All Right for Fighting’, ‘I’m Still Standing’, Can you feel the love Tonight, tot en met de laatste opnames van het hitalbum ‘The Captain & the Kid’.

Boekingen van The Elton Show

CJ Marvin performt even briljant als Elton John en wanneer C.J. Marvin zingt en begeleidt wordt door zijn negenkoppige live band en zijn achtergrond zangeressen, zou je denken dat het Elton zelf was! CJ werd ooit persoonlijk uitgenodigd op een show van Elton in Milaan. Terwijl Elton met zijn band in de lobby wachtte op de limousine, nam CJ plaats achter de vleugel en begon werk van Elton te spelen. Na het geimproviseerde optreden zei Elton:”You are the best me I ever heard”! Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Elton Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Elton Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Elton Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Elton Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Elton Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Elton Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Elton Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Elton Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Elton Show

The Elton Show inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Elton Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Grote supershow2 x 60 OF 1 x 120 minuteninclusief tot 1000 personen12 personenElton John TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand