The Elton Show boeken

RICHTGAGE: tussen € 10.000,- en € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 60 OF 1 x 120 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Grote supershow
 • Genre
  Elton John Tribute

“The Elton Show” is een spectaculaire live eerbetoon aan de grote hits van Elton John, uitgevoerd door de Italiaans-Australische, en internationaal bekende singer/songwriter C.J. Martin. Deze show biedt uniek entertainment en daarom meer dan alleen een “optische” imitatie. The Elton Show is een vrolijke en sprankelende show en ademt de bijzondere, magische spirit van Elton John en zijn muziek.

The Elton Show boeken

CJ Marvin past perfect in de rol, draagt uitzinnige en bonte kostuums, getrouwe exemplaren van de originelen, die speciaal voor de show zijn gemaakt. Zingt en speelt piano, samen met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, waaronder Charlie Morgan, die 13 jaar lang Elton’s officiele drummer was. De show heeft betrekking op 4 decennia van ongelooflijke muziek uit de jaren ’70 tot de dag van vandaag met veel van de grootste hits van Elton: de tijdloze Your Song en rockers als Saturday Night’, All Right for Fighting’, ‘I’m Still Standing’, Can you feel the love Tonight, tot en met de laatste opnames van het hitalbum ‘The Captain & the Kid’.

Boekingen van The Elton Show

CJ Marvin performt even briljant als Elton John en wanneer C.J. Marvin zingt en begeleidt wordt door zijn negenkoppige live band en zijn achtergrond zangeressen, zou je denken dat het Elton zelf was! CJ werd ooit persoonlijk uitgenodigd op een show van Elton in Milaan. Terwijl Elton met zijn band in de lobby wachtte op de limousine, nam CJ plaats achter de vleugel en begon werk van Elton te spelen. Na het geimproviseerde optreden zei Elton:”You are the best me I ever heard”! Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John!

Direct The Elton Show boeken? Klik hier voor boekingen van The Elton Show

The Elton Show boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Elton Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Grote supershow2 x 60 OF 1 x 120 minuteninclusief tot 1000 personen12 personenElton John TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand