Marco de Hollander boeken

De vrolijkste volkszanger van Nederland
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij zanger Marco de Hollander boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Marco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met de hits “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht”, “Samen Met Jou”, “Twee Armen En Een Zoen” en “Dit Wordt Een Avond” stond de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger in alle gerenommeerde hitlijsten.

Volkszanger boeken

Op 4 februari 1982 werd Marco geboren in Ter Aar. Als kleine jongen zat hij al achter de microfoon bij zijn vaders piraten radiostation ‘Disco Henkie’. Maar kleine jongens worden groot. Tot op 19 jarige leeftijd zijn eerste single ‘Hart van L. O.T.’ uitkwam en ‘Bedankt zeg ik met rozen’. Als verrassing op het 12,5 jarig jubileumfeest van Radio L.O.T. (tegenwoordig RTV Hollands Midden) waar hij zelf dj is. Als vervolg daarop kwam de CD ‘Muziek is mijn leven’ uit.

Marco De Hollander boeken

Langzaam begon Marco het steeds leuker te vinden. Er kwam er het album ‘Leve de Liefde’ uit met daarop de mooie nummers ‘Kindervragen’ en ‘Eeuwige Liefde’ een duet met De Vrijbuiters. De CD wordt Marco uitgereikt door De Alpenzusjes Carla en Karin. Marco helpt begin 2009 de nieuwe omroep RTV Oranje. Binnen 24 uur maakt Marco een single en clip voor de omroep die het Nederlandse lied wil promoten. Marco toert vervolgens door het gehele land om dit nummer en de omroep onder de aandacht te brengen.

Boekingen van Marco De Hollander

In de zomer van 2012 staat Marco op vele grote evenementen. De Sneekweek, Radio NL Zomertoer, TV Oranje Spektakel, NIjmeegse Vierdaagse enzo. Ook reist Marco regelmatig naar Turkije ‘Orange County’ om daar op te treden voor de vakantiegangers. Een groot succes.

Direct Marco de Hollander boeken? Klik hier voor boekingen van Marco de Hollander

Marco de Hollander boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco de Hollander

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€995,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand