Maico boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij zanger Maico boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Deze Enschedese zanger begon zij carrière tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangprestatie en goede stageperformance.

Maico boeken

Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek.Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst en inmiddels vele singles uitgebracht. ‘Liefde is een virus’, ‘Zoveel Moois’, ‘Jij’ , ‘Zij houdt nog steeds van hem’, ‘ Morgen,’ ‘Jij bent mijn nummer 1,’ Ik wil weer met je dansen’ ‘Lach, Leef En Geniet’ ‘Je bent er een uit ‘n miljoen’ worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations.

Zanger boeken

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling.

Boekingen van Maico

Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet hij elke feestzaal, kroeg, feesttent op de kop!

Direct Maico inhuren? Klik hier voor boekingen van Maico

Maico boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maico

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€1.195,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand