Maico boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Maico boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maico. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze Enschedese zanger begon zij carrière tijdens het carnaval in 2010. Waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangprestatie en goede stageperformance.

Biografie Maico

Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek.Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst en inmiddels vele singles uitgebracht. ‘Liefde is een virus’, ‘Zoveel Moois’, ‘Jij’ , ‘Zij houdt nog steeds van hem’, ‘ Morgen,’ ‘Jij bent mijn nummer 1,’ Ik wil weer met je dansen’ ‘Lach, Leef En Geniet’ ‘Je bent er een uit ‘n miljoen’ worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations.

Zanger boeken

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling.

Boekingen van Maico

Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet hij elke feestzaal, kroeg, feesttent op de kop!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maico kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maico wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maico wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maico online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maico kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maico boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maico kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maico boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maico

Maico inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maico

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand