Mag Het Wat Zachter boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Mag Het Wat Zachter boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mag Het Wat Zachter. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau. Van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits: alles wat je op een goed feestje wil horen komt voorbij. Toch weet de band altijd te verrassen, met een vette, moderne sound. De band speelde onder meer bij Radio 538 en NPO3.

Biografie Mag Het Wat Zachter

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in knallende mash-ups en verrassende medleys. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met enorm veel energie en interactie met het publiek. Stilstaan is geen optie! Mag Het Wat Zachter knalt vanaf nummer één een enorme hoeveelheid energie de zaal in. Op zoek naar wat rustige achtergrondmuziek? Zoek dan verder. Wil je dat iedereen op je feest helemaal los gaat? Dan is Mag Het Wat Zachter je band!

Coverband boeken

Party coverband Mag Het Wat Zachter kan optredens verzorgen op alle soorten feesten. Van een gezellige feestzaal tot een grote festivalweide, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten. Mag Het Wat Zachter beschikt over een professionele geluidsinstallatie en werkt altijd samen met ervaren technici. Ook verlichting kan worden verzorgd.

Boekingen van Mag Het Wat Zachter

Meezingen, springen en dansen: daar ontkom je niet aan. Mag Het Wat Zachter geeft een vette show vol interactie met het publiek. Niet ingestudeerd en afstandelijk, maar spontaan en sympathiek. Zo ontstaat er een fantastische sfeer op je feest. Wil je weten wat Mag Het Wat Zachter voor jouw feest kan betekenen? Neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mag Het Wat Zachter kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mag Het Wat Zachter wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mag Het Wat Zachter wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mag Het Wat Zachter online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mag Het Wat Zachter kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mag Het Wat Zachter boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mag Het Wat Zachter kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mag Het Wat Zachter boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mag Het Wat Zachter

Mag Het Wat Zachter inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mag Het Wat Zachter

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenAllround€3495,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 500 personen9 personenAllround€4395,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen9 personenAllround€5295,-

Vergelijkbare artiesten

€3.650,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand