Mag Het Wat Zachter boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij coverband Mag Het Wat Zachter boeken voor jouw party of event? Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau. Van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits: alles wat je op een goed feestje wil horen komt voorbij. Toch weet de band altijd te verrassen, met een vette, moderne sound. De band speelde onder meer bij Radio 538 en NPO3.

Mag Het Wat Zachter boeken

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in knallende mash-ups en verrassende medleys. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met enorm veel energie en interactie met het publiek. Stilstaan is geen optie! Mag Het Wat Zachter knalt vanaf nummer één een enorme hoeveelheid energie de zaal in. Op zoek naar wat rustige achtergrondmuziek? Zoek dan verder. Wil je dat iedereen op je feest helemaal los gaat? Dan is Mag Het Wat Zachter je band!

Coverband boeken

Party coverband Mag Het Wat Zachter kan optredens verzorgen op alle soorten feesten. Van een gezellige feestzaal tot een grote festivalweide, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten. Mag Het Wat Zachter beschikt over een professionele geluidsinstallatie en werkt altijd samen met ervaren technici. Ook verlichting kan worden verzorgd.

Boekingen van Mag Het Wat Zachter

Meezingen, springen en dansen: daar ontkom je niet aan. Mag Het Wat Zachter geeft een vette show vol interactie met het publiek. Niet ingestudeerd en afstandelijk, maar spontaan en sympathiek. Zo ontstaat er een fantastische sfeer op je feest. Wil je weten wat Mag Het Wat Zachter voor jouw feest kan betekenen? Neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden!

Direct Mag Het Wat Zachter boeken? Klik hier voor boekingen van coverband Mag Het Wat Zachter

Mag Het Wat Zachter boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mag Het Wat Zachter

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenAllround€3495,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 500 personen9 personenAllround€4395,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen9 personenAllround€5295,-

Vergelijkbare artiesten

€3.595,-
€3.295,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand