Flame boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2895,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Flame boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Flame. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

FLAME Coverband “NEXT LEVEL” is een spetterende muzikale sensatie met energieke performers, bruisend van talent en ervaring. Deze allround coverband kenmerkt zich o.a. door enthousiasme, interactie, professionaliteit veelzijdigheid en kwaliteit.

Biografie Flame

De band biedt een concept waarbij men de totale ervaring van live muziek en entertainment zal ervaren. Deze bijzondere live belevenis wil en mag je dan ook niet missen!!! FLAME staat voor een top show, waarbij je wordt meegezogen in de muzikale wereld of the most famous dance classics, rock of the 80’s, trance of the 90’s.

Coverband boeken

Tot oer-Hollandse meezingers en the most popular megahits uit de huidige charts, die elkaar in een razend tempo zullen afwisselen. Naast de vele muzikale hoogtepunten zal de show ondersteunt worden door vele special effects en graffics wat de show geheel van deze tijd maakt.

Boekingen van Flame

FLAME is een spetterende live belevenis met respect voor elke muzikale noot die wordt gespeeld. FLAME joins every party; geen enkel podia is hen te gek FLAME “NEXT LEVEL” : Be part of it, so you won’t be missing…

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Flame kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Flame wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Flame wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Flame online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Flame kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Flame boeken

Ben jij benieuwd hoe je Flame kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Flame boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Flame

Flame inhuren

€2.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Flame

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2895,-
Live bandshow (besloten privé-feest)3 x 45 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround€2894,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen5 personenAllround€3695,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen5 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€2.850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand