Madonna Experience boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  15 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Madonna Tribute

Wil jij Madonna Experience boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Madonna Experience. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij Madonna Experience boeken voor een optreden op jouw evenement. Madonna Experience heeft de stap gemaakt zich als tributeband aan één van de allergrootste popsterren ooit te wagen: Madonna.

Biografie Madonna Experience

Gebaseerd op de Re-invention Tour, de Confessions Tour en de Sticky en Sweet Tour heeft  Madonna Experience een anderhalf uur durende show geproduceerd. Maar liefst 19 hits van Madonna worden vertolkt.

Tribute show boeken

Met een vrijwel identieke sound, een spetterende dansact met typerende choreografieën en authentieke kleding. Maar ook met professionele videoclips en live beelden wordt een spectaculaire Madonna-act neergezet.

Boekingen van Madonna Experience

De show is geschikt voor elke gelegenheid. Of het nou om theaters, clubs, bedrijfsfeesten of festivals gaat. De show is altijd veelzijdig en entertainend en velen zullen naar huis gaan met het gevoel daadwerkelijk een concert van Madonna te hebben bijgewoond. Kortom: Madonna Experience is uniek in ons land en daarom een act die je niet mag missen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Madonna Experience kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Madonna Experience wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Madonna Experience wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Madonna Experience online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Madonna Experience kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Madonna Experience boeken

Ben jij benieuwd hoe je Madonna Experience kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Madonna Experience boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Madonna Experience

Madonna Experience inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Madonna Experience

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 90 minutenop aanvraag15 personenMadonna TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand