Los Banderos boeken

La Fiësta Loca
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen (incl. trompettist)
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Los Banderos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Los Banderos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ai caramba! Deze boeven zijn begin 2019 opgepakt na jarenlang gezocht te zijn geweest voor het veroorzaken van tè veel fiesta all around the country. Eind 2022 werden er in het geheim plannen gesmeed voor een uitbraak.

Biografie Los Banderos

Met de hulp vaneen oude amigo is dit plan geslaagd en sindsdien zijn ze op de vlucht. Zo nu en dan duiken ze op in het openbaar om altijd een spoor van brute fiesta achter te laten. Als jij dacht dat ze zich koest zouden houden.. nou, dan heb je het mis!

DJ’s boeken

Het overheids advies luidt: als jij de Banderos brothers tegenkomt, don’t hide, fiesta for life! Het gerucht gaat dat de Los Banderos brothers nergens voor in staan en overal tot het gaatje gaan.

Boekingen van Los Banderos

Hartslagverhogende, ritmische billenschudders,dampende house hitjes en beukende hardstyle knallers. Maakje klaar vooreen wervelwind van bruut muzikaal geweld! LOS BANDEROS La Fiesta Loca!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Los Banderos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Los Banderos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Los Banderos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Los Banderos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Los Banderos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Los Banderos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Los Banderos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Los Banderos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Los Banderos

Los Banderos inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Los Banderos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personen (incl. trompettist)Allround€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand