Lisa Lois boeken

Gage is voor besloten optredens / Ook met band te boeken
€5.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Akoestisch optreden (incl. gitarist en 2 backing vocals)
 • Genre
  Allround

Lisa Lois is een Nederlandse zangeres bekend van het winnen van X Factor in 2009, een veelvoud aan gouden en platina records en een tweemaal zeer succesvolle theatertour Lisa Lois sings: Adele. Door haar krachtige, warme en internationale geluid zou men niet denken dat ze Nederlands is, maar niets is minder waar. Dat Lisa Loïs meer is dan zomaar een winnares van een talentenjacht bleek wel toen het nummer waarmee ze X Factor won, Hallelujah, 10 weken op nummer 1 in de Top 40 belandde. Daarmee behaalde ze een record, namelijk volgens het Guinness Book of World Records de langste nummer 1 hit notering van een talentenjacht ooit. Het is geen verrassing dat deze song dubbel platina werd.

Lisa Lois boeken

Het succes bleef groeien, haar debuutalbum “Smoke” kreeg in de pre sale al een gouden status en werd door niemand minder dan wereldzangeres Jessie J uitgereikt. Dit album ging ook platina. Op haar tweede album “Breaking Away”, die uitkwam in 2013, bewees Lisa Lois dat ze niet alleen als zangeres tussen de Nederlandse top hoorde, maar ook als songwriter. De van “Breaking Away” afkomstige single “Silhouette” werd één van de meest gedraaide platen van 2013 en de zangeres won daar dan ook een Buma Award voor.

Lisa Lois boeken

Dat Lisa Lois van alle markten thuis is, liet zij vorig jaar zien met een tweede editie van de succesvolle theatertour Lisa Lois sings: Adele, met uitverkochte zalen door het hele landen het verkopen van meer dan 20.000 tickets. Na deze tournee was de zangeres er klaar voor om zelf weer de studio in te duiken om nieuwe muziek te maken. Na een creatieve zoektocht heeft zij inmiddels haar eigen frisse sound gevonden. Een hele opluchting, want een tijd had ze het gevoel dat ze haar muzikale identiteit een beetje kwijt was.

Direct Lisa Lois huren? Klik hier voor boekingen van Lisa Lois

Lisa Lois boeken

€5.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lisa Lois

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch optreden (incl. gitarist en 2 backing vocals)1 x 30 minutenExclusief4 personenAllround€5475,-

Vergelijkbare artiesten

€6.500,-
€7.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand