Laura Van Kaam boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Laura Van Kaam boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Ook te boeken met band vanaf: € 1.795,-.

De nu 18-jarige Laura begon haar muzieklessen op de Algemene Muziek Vorming in Dinxperlo daarna is zij gitaarlessen gaan volgen om zichzelf te begeleiden. Laura begon te zingen voor de karaoke machine die haar vader meenam uit China toe Laura 7 was. Later ging ze zanglessen volgen bij Sandra Vanreys en sinds the Voice Kids ook bij Babette Labeij. Toen al heeft ze op diverse (talenten)podia meerdere prijzen gewonnen, in 2012 won ze haar eerste grote prijs tijdens het Groot open Podium van Zuid Oost Nederland, maar het grote werk moest nog komen! In 2013 is de dan 14-jarige Laura de winnares van The Voice Kids 2013. Zij heeft ruim 20.000 andere kandidaten verslagen onder leiding van coach Marco Borsato. Sindsdien treedt zij regelmatig op en wint ze steeds meer aan populariteit.

Laura Van Kaam boeken

Ze bracht al meerdere singles uit: haar The Voice Kids single “I Gotta Have You”(2013), haar finalesingle “Edge of Glory” (2014) welke wekenlang in de Tipparade stond, haar eerste eigen liedje “Be Like You” (2014), een aanstekelijke kerstsingle “It’s Gonna Be a Merry Christmas” en onlangs nog haar speciale single voor War Child “Running With The Clouds” (2015) in zowel een dance als een akoestische versie. Laura trad al op voor koningin Beatrix, tijdens de kroning van koning Willem-Alexander, op de Zwarte Cross en bij Huntenpop als voorprogramma van Guus Meeuwis, in het Vredespaleis, in Disneyland Parijs, voor de Richard Krajicek Foundation, op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcodeloterij en op vele andere plekken.

Boekingen van Laura Van Kaam

Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert Laura ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Een optreden van Laura met haar eigen band geeft energie of het voelt alsof je met haar rond het kampvuur zit. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Altijd oprecht en puur.

Direct Laura van Kaam huren? Klik hier voor boekingen van Laura van Kaam


Toon meer