Krystl boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief, alleen FOH en monitorset
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Popband
 • Genre
  Pop

Wil jij Krystl boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Krystl. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zangeres Krystl is een vrolijke Noord-Hollandse die als kind vooral bezig was met dansen. Op haar zeventiende merkte ze dat ze kon zingen. En ontdekte daarin zelfs een grotere passie. Per ongeluk kwam ze terecht op het conservatorium in Rotterdam. Eigenlijk ging ze mee om te helpen bij de auditie van iemand anders. Een zangdocente was zo onder de indruk van haar stem dat Krystl ter plekke werd gevraagd zelf te komen studeren. Na een jaar stapte ze over naar het conservatorium in Enschede en studeerde daar af.

Biografie Krystl

Inmiddels had ze haar live-sporen verdiend bij meerdere cover- en andere bandjes. En niet in de laatste plaats als zangeres van L.I.N.E. Toen de band letterlijk dagen voor het tekenen van een platencontract uit elkaar ging, sleepte Krystl dat in haar eentje binnen. Ze deed verdere ervaring op als achtergrondzangeres bij Do en gaf zelf les op de zangschool van Babette Labeij, waar ze veel plezier aan beleefde. De afgelopen bijna twee jaar heeft Krystl hard gewerkt aan het ontdekken van haar eigen muzikale stijl en het schrijven van nummers. Verder schreef ze in binnen- en buitenland met internationale songschrijvers. Het eerste resultaat: haar single Golden Days, tevens te horen in de commercial voor Martini Spumante. Het nummer werd toegevoegd aan de playlist van 3FM, of sterker nog: de zender riep Krystl meteen uit tot Serious Talent!

Boekingen van Krystl

Krystls muzikale invloeden zijn in de loop der tijd geëvolueerd van Ilse DeLange naar Amerikaanse zwaargewichten als Aretha Franklin, Etta James en Amos Lee. Haar eigen stijl: lekker in het gehoor liggende pop, met een rauw randje en soul- en rockinvloeden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Krystl kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Krystl wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Krystl wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Krystl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Krystl kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Krystl boeken

Ben jij benieuwd hoe je Krystl kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Krystl boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Krystl

Krystl inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Krystl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Popbandop aanvraagexclusief, alleen FOH en monitorset5 personenPopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand