Krystl boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief, alleen FOH en monitorset
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Popband
 • Genre
  Pop

Zangeres Krystl is een vrolijke Noord-Hollandse die als kind vooral bezig was met dansen. Op haar zeventiende merkte ze dat ze kon zingen en ontdekte daarin zelfs een grotere passie. Per ongeluk kwam ze terecht op het conservatorium in Rotterdam: eigenlijk ging ze mee om te helpen bij de auditie van iemand anders. Een zangdocente was zo onder de indruk van haar stem dat Krystl ter plekke werd gevraagd zelf te komen studeren. Na een jaar stapte ze over naar het conservatorium in Enschede en studeerde daar af.

Krystl boeken

Inmiddels had ze haar live-sporen verdiend bij meerdere cover- en andere bandjes en niet in de laatste plaats als zangeres van L.I.N.E. Toen de band letterlijk dagen voor het tekenen van een platencontract uit elkaar ging, sleepte Krystl dat in haar eentje binnen. Ze deed verdere ervaring op als achtergrondzangeres bij Do en gaf zelf les op de zangschool van Babette Labeij, waar ze veel plezier aan beleefde. De afgelopen bijna twee jaar heeft Krystl hard gewerkt aan het ontdekken van haar eigen muzikale stijl en het schrijven van nummers. Verder schreef ze in binnen- en buitenland met internationale songschrijvers. Het eerste resultaat: haar single Golden Days, tevens te horen in de commercial voor Martini Spumante. Het nummer werd toegevoegd aan de playlist van 3FM, of sterker nog: de zender riep Krystl meteen uit tot Serious Talent!

Boekingen van Krystl

Krystls muzikale invloeden zijn in de loop der tijd geëvolueerd van Ilse DeLange naar Amerikaanse zwaargewichten als Aretha Franklin, Etta James en Amos Lee. Haar eigen stijl: lekker in het gehoor liggende pop, met een rauw randje en soul- en rockinvloeden.

Direct Krystl huren? Klik hier voor boekingen van Krystl

Krystl boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Krystl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Popbandop aanvraagexclusief, alleen FOH en monitorset5 personenPopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand