Caro Emerald boeken

NIET SOLO TE BOEKEN + GEEN PRIVÉ-FEESTEN!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag
  • Duur
    45-60 minuten
  • Geluid
    exclusief
  • Bezetting
    6-8 personen
  • Soort
    Live-act
  • Genre
    eigen repertoire

Uit het niets was ze daar: de demo zangeres die heel Nederland veroverde met “Deleted Scenes From The Cutting Room Floor”, een sfeervolle en toegankelijke plaat vol ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s. Binnen een jaar na de release verkochten Caro en haar producers David Schreurs en Jan van Wieringen maar liefst 250.000 albums op hun eigen label Grandmono Records.

Caro Emerald boeken

Met hits als “Back It Up”, “A Night Like This”, “That Man” en “Stuck” veroverden Caro en haar team daarna de rest van Europa. Ze wonnen talloze nationale en internationale awards en behaalden goud en platina in onder andere Nederland (6x), Engeland, Duitsland, Polen (3x) en goud in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. In totaal ging het album maar liefst 1,3 miljoen keer over de toonbank. Caro speelde met haar live band door heel Europa, en verkocht recentelijk zelfs de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uit. Ondertussen wordt haar muziek grijsgedraaid.

Boekingen van Caro Emerald

Als kers op de taart werd Caro in november 2013 gevraagd een optreden te geven tijdens de Engelse Royalty Variety Performance in Londen die jaarlijks wordt bijgewoond door leden van het Britse Koningshuis. Een week later mocht de 32-jarige zangeres ook voor het Nederlandse koningshuis optreden tijdens 200-Jaar Koninkrijk.

Direct Caro Emerald huren? Klik hier voor boekingen van Caro Emerald

Caro Emerald boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Caro Emerald

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act45-60 minutenexclusief6-8 personeneigen repertoireOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand