Caro Emerald boeken

Prijscategorie: € 15.000,- tot € 25.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45-60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  6-8 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  eigen repertoire

Wil jij Caro Emerald boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Caro Emerald. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Uit het niets was ze daar: de demo zangeres die heel Nederland veroverde met “Deleted Scenes From The Cutting Room Floor”, een sfeervolle en toegankelijke plaat vol ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s. Binnen een jaar na de release verkochten Caro en haar producers David Schreurs en Jan van Wieringen maar liefst 250.000 albums op hun eigen label Grandmono Records.

Biografie Caro Emerald

Met hits als “Back It Up”, “A Night Like This”, “That Man” en “Stuck” veroverden Caro en haar team daarna de rest van Europa. Ze wonnen talloze nationale en internationale awards en behaalden goud en platina in onder andere Nederland (6x), Engeland, Duitsland, Polen (3x) en goud in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. In totaal ging het album maar liefst 1,3 miljoen keer over de toonbank.

Live door heel Europa

Caro speelde met haar live band door heel Europa, en verkocht recentelijk zelfs de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uit. Ondertussen wordt haar muziek grijsgedraaid.

Boekingen van Caro Emerald

Als kers op de taart werd Caro in november 2013 gevraagd een optreden te geven tijdens de Engelse Royalty Variety Performance in Londen die jaarlijks wordt bijgewoond door leden van het Britse Koningshuis. Een week later mocht de 32-jarige zangeres ook voor het Nederlandse koningshuis optreden tijdens 200-Jaar Koninkrijk.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Caro Emerald kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Caro Emerald wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Caro Emerald wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Caro Emerald online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Caro Emerald kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Caro Emerald boeken

Ben jij benieuwd hoe je Caro Emerald kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Caro Emerald boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Caro Emerald

Caro Emerald inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Caro Emerald

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 45-60 minutenexclusief geluid en techniek6-8 personeneigen repertoireOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand